Zangles

Met de zanglessen van Kunstinn kan iedereen leren zingen. Daarnaast kan iedereen zich verbeteren en ontwikkelen ongeacht leeftijd, ervaring en in welk muziekgenre dan ook. We kunnen je voorbereiden op een deelname aan een talentenjacht zoals Idols, X-Factor en The Voice Of Holland.

 Gratis Proefles!


Pianoles

Met de pianolessen van Kunstinn leer je de piano te bespelen als een van jouw helden. We gaan natuurlijk werken aan je techniek, maar zeker ook aan je performance. Je kunt in verschillende muziekgenres leren spelen met als doel het bereiken van een hoger niveau. Je bent straks een echte pianoheld!

Gratis Proefles!

Keyboardles

Met de keyboardlessen van Kunstinn leer je het keyboard te bespelen als een van jouw helden. We gaan natuurlijk werken aan je techniek, maar zeker ook aan je performance. Je kunt in verschillende muziekgenres leren spelen met als doel het bereiken van een hoger niveau. Je bent straks een echte keyboardheld!

Gratis Proefles!

Gitaarles

Met de gitaarlessen van Kunstinn leer je de gitaar te bespelen als een van jouw helden.

We gaan natuurlijk werken aan je techniek, maar zeker ook aan je performance. Je kunt in verschillende muziekgenres leren spelen met als doel het bereiken van een hoger niveau. Je bent straks een echte gitaarheld!

Gratis Proefles!


Basgitaarles

Met de basgitaarlessen van Kunstinn leer je de basgitaar te bespelen als een van jouw helden. We gaan natuurlijk werken aan je techniek, maar ook aan je performance. Je kunt in verschillende muziekgenres leren spelen met als doel het bereiken van een hoger niveau. Je bent straks een echte basgitaarheld!

Gratis Proefles!

Drumles

Met de drumlessen van Kunstinn kan iedereen leren drummen. Daarnaast kan iedereen zich verbeteren en ontwikkelen ongeacht leeftijd, ervaring en in welk muziekgenre dan ook.

 Je kunt leren om samen te spelen met andere muzikanten en op deze manier het beste uit jezelf te halen!

Gratis Proefles!


info@kunstinn.nl

Muziekschool Kunstinn

All Rights Reserved

06 14 22 20 99