Zangles in Leidschenveen

START JOUW ZANG AVONTUUR

Laten we samen gaan ontdekken waar jouw muzikale passie ligt. Wij gaan je inspireren en je helpen met het ontwikkelen van jouw talent. Volg zangles in Leidschenveen van een van onze docenten.

Volg nu een gratis proefles voor zang!

Zangles

ZANGLES

Iedereen kan leren zingen, dat is ons motto.

Het begint allemaal bij de controle over je stem en de houding die je aanneemt tijdens het zingen. Met de juiste begeleiding kan iedereen zijn of haar stem ontwikkelen tot een prachtig instrument. Het is daarnaast super belangrijk om plezier te hebben als je zingt. Je leert niet alleen beter zingen maar het is ook een uitlaatklep.

Gun jezelf het plezier! 


De lessen van Muziekschool Kunstinn zijn zowel voor beginners als gevorderden, van jong tot oud, in vrijwel ieder genre.


Gratis Proefles!

WAAROM EEN PROEFLES?

Als je graag een instrument wilt leren spelen dan is het verstandig om muziekles te volgen. Je kunt bij ons een gratis proefles volgen om te ervaren hoe het is om muziekles te nemen. Je maakt een afspraak voor de proefles en daarmee zet je de eerste stap. Het is de start van een muzikaal avontuur waarbij je alles uit je instrument of je stem wilt halen. Volg nu een gratis proefles!

WIE ZIJN ONZE DOCENTEN?

Wij hebben gediplomeerde docenten die breed zijn opgeleid. Of je nu houdt van R&B, Rock, of Klassiek er is altijd een geschikte docent die past bij jouw wensen. Wij hebben een unieke manier van lesgeven omdat wij de lesmethode aanpassen aan de wensen van de cursist. Je leert de beste technieken zodat jij jouw favoriete liedjes

kunt spelen. Klik hier voor de docentenpagina

WAAR GEVEN WIJ ZANGLES? 

De zangles vindt plaats in De Leidraad vlakbij het winkelcentrum in Leidschenveen. Het adres is Harriet Freezerhof 20, 2492 JC in Den Haag.

5 TIPS OM BETER TE LEREN ZINGEN


1. Relax!

Alles in het leven gaat makkelijker als het lukt om je te ontspannen. Natuurlijk geldt voor zingen hetzelfde. Als je nerveus of gespannen bent dan gaat zingen ook minder makkelijk. Probeer manieren te vinden om te kunnen ontspannen. Je kunt bijvoorbeeld denken aan ontspanningsoefeningen of mindfulness.


2. Warming-up

Voordat je gaat zingen is het verstandig om je stem goed op te warmen. Geluid maken doe je met spieren en spieren moeten worden opgewarmd. Een voetballer die uit de kleedkamer komt trekt ook niet meteen een sprint.

Je stem goed opwarmen helpt je om je hele register te kunnen gebruiken. Je voelt tijdens de warming-up wat de laagste en wat de hoogste noot is die je kunt bereiken.


3. Adem in en adem uit

Als je beter wilt zingen is het belangrijk om op de juiste manier adem te halen. Er zijn verschillende manieren om adem te halen.

Veel zangers en zangeressen zijn bekend met ademen naar de buik, maar er zijn nog veel meer manieren om adem te halen. Ademhalen vanuit de borst kan in sommige gevallen beter zijn, bijvoorbeeld als je hoge noten wilt zingen.


4. Oefen iedere dag

Net als andere vaardigheden die je wilt ontwikkelen is het belangrijk om iedere dag te oefenen. Maak iedere dag een half uur of een uur vrij om zangtechnieken te oefenen. Dit zijn misschien niet de leukste oefeningen, maar hierdoor leer je beter zingen. Je zult merken dat je techniek vooruitgaat en dat liedjes zingen makkelijker wordt.


5. Vergeet niet te genieten

Zingen is leuk en alles dat leuk is daar moet je van genieten. Het gaat de ene keer beter dan de andere keer, maar probeer het plezier niet te verliezen. Muziek maken is een van de leukste dingen om te doen, dus probeer vooral te genieten van wat je doet. Als het je lukt om tijdens het zingen te genieten, dan zul je merken dat je ook beter gaat zingen.

START JOUW MUZIKALE AVONTUUR


Laten we samen gaan ontdekken waar jouw muzikale passie ligt. Wij gaan je inspireren en je helpen met het ontwikkelen van jouw talent. Volg een van onze muzieklessen in Ypenburg en Leidschenveen en start jouw muzikale avontuur. Volg nu een gratis proefles!

Deze website maakt gebruik van cookies. Door deze site te blijven gebruiken, accepteert u het gebruik van deze cookies.

Accepteren