2020 WORDT EEN MUZIKAAL JAAR!

Eigenlijk mag het officieel niet meer, maar toch wensen wij u het allerbeste voor het nieuwe jaar. Met ieder nieuw jaar komen ook nieuwe goede voornemens. Bent u al hard aan het werk met uw muzikale voornemens voor 2020?


Wij hebben als muziekschool ook een aantal goede voornemens. Een daarvan is dat wij naast de reguliere voorspeelochtenden voor piano-, gitaar-, en zangleerlingen ook een voorspeelochtend gaan organiseren voor drumleerlingen. De vraag naar een speciale voorspeelochtend voor drummers was een van de opmerkingen die wij terugkregen naar aanleiding van de enquete onder cursisten in december 2019. Deze voorspeelochtend voor drummers gaan wij organiseren in het voorjaar van dit jaar. Meer informatie over dit leuke evenement verschijnt binnenkort op onze website en Facebook-pagina.


PS heeft u de Facebookpagina van de muziekschool al geliked?
Dat kan via deze link: https://www.facebook.com/kunstinn/

START JOUW MUZIKALE AVONTUUR


Laten we samen gaan ontdekken waar jouw muzikale passie ligt. Wij gaan je inspireren en je helpen met het ontwikkelen van jouw talent. Volg een van onze muzieklessen in Ypenburg en Leidschenveen en start jouw muzikale avontuur. Volg nu een gratis proefles!