MUZIEKLES BEGINT MET EEN GRATIS PROEFLES

Als uw kind een muziekinstrument wil leren spelen dan is goede muziekles heel belangrijk. Wij bieden de mogelijkheid om eerst een gratis proefles bij ons te volgen. Tijdens deze proefles kan uw zoon of dochter kennis maken met de docent en de muziekles ervaren. Een proefles is niet zoals een auditie, het is niet nodig om nerveus of gespannen te zijn. De proefles is het begin van een muzikaal avontuur en wij vinden het fantastisch om jonge mensen hierbij op weg te helpen.

Klik hier om een gratis proefles aan te vragen!

Zangles Den Haag en Rotterdam

ZANGLES

Iedereen kan leren zingen, dat is ons motto. Het begint allemaal bij de controle over je stem en de houding die je aanneemt tijdens het zingen. Met de juiste begeleiding kan iedereen zijn of haar stem ontwikkelen tot een prachtig instrument. Het is daarnaast super belangrijk om plezier te hebben als je zingt. Je leert niet alleen beter zingen maar het is ook een uitlaatklep. Gun jezelf het plezier!


Locaties

Den Haag Ypenburg, Den Haag Leidschenveen, Rotterdam centrum

Pianoles Den Haag en Rotterdam

PIANOLES

Piano leren spelen is super leuk! De piano is een populair instrument. Het is veelzijdig, krachtig en onmisbaar in de muziek. Door de overzichtelijkheid van de toetsen is het een geweldig instrument om mee te beginnen.

Onze pianoleraar leert je de basistechniek zodat jij jouw favoriete liedjes kan spelen. Binnenkort kun je je vrienden, familie en kennissen verrassen met jouw pianospel.


Locaties

Den Haag Ypenburg, Den Haag Leidschenveen, Rotterdam Centrum

Gitaarles Den Haag en Rotterdam

GITAARLES

Gitaar leren spelen maakt je blij! De gitaar is een belangrijk instrument in heel veel genres. Het vervult daarom een centrale rol binnen de muziek. 

Onze gitaarleraar begeleidt je in het genre dat jij graag wilt spelen. Je leert het spelen van je favoriete liedjes door een combinatie van theorie en technieken. Je kunt bij ons akoestisch of elektrisch gitaarles volgen. Binnenkort speel jij voor je vrienden tijdens een kampvuur op het strand.


Locaties

Den Haag Ypenburg, Den Haag Leidschenveen, Rotterdam Centrum

Keyboardles Den Haag en Rotterdam

KEYBOARDLES

Keyboard leren spelen is super leuk! Het keyboard is een populair instrument. Het is veelzijdig, krachtig en onmisbaar in de muziek. Door de overzichtelijkheid van de toetsen is het een geweldig instrument om mee te beginnen. Onze keyboardleraar leert je de basistechniek zodat jij jouw favoriete liedjes kan spelen. Binnenkort kun je je vrienden, familie en kennissen verrassen met jouw keyboardspel.


Locaties

Den Haag Ypenburg, Den Haag Leidschenveen, Rotterdam Centrum

Basgitaar

BASGITAARLES

Basgitaar leren spelen is cool! De basgitaar heeft een belangrijke rol binnen de muziek. Als onderdeel van de ritmesectie zorgt het voor de lekkere groove. Onze basgitaarleraar kent de baslijnen van ieder genre. Je leert meespelen met je favoriete liedjes door een mix van theorie en technieken. Dus hang die basgitaar om je nek, zet je zonnebril op en speel de laagste tonen alsof het je totaal geen moeite kost.


Locaties

Den Haag Ypenburg, Den Haag Leidschenveen, Rotterdam Centrum

Drumles Den Haag en Rotterdam

DRUMLES

Leren drummen is stoer! De drums hebben een belangrijke rol binnen de muziek. Als onderdeel van de ritmesectie zorgt het voor de lekkere groove. Onze drumdocent kent alle drumtechnieken en ritmes. Je leert meespelen met je favoriete liedjes door een mix van theorie en technieken. Dus ga op die kruk zitten, grijp naar die stokken en speel met passie.


Locaties

Den Haag Ypenburg, Den Haag Leidschenveen, Rotterdam Centrum

Saxofoonles Den Haag en Rotterdam

SAXOFOONLES

Saxofoon leren spelen is tof! De saxofoon is een veelzijdig instrument dat wordt gebruikt in verschillende genres. De saxofoon hoor je terug in bekende popliedjes, maar ook in jazz en hiphop. Onze docent kent alle klassiekers waar de klank van een saxofoon in zit. Je gaat samen werken aan de technieken en natuurlijk leer je over de theorie van muziek. Dus hang die saxofoon om je nek, zet Careless whisper van George Michael op en speel die hoge noten mee!

 

Locaties

Den Haag Ypenburg, Den Haag Leidschenveen, Rotterdam Centrum

Klarinetles Den Haag en Rotterdam

KLARINETLES

Klarinet leren spelen is super leuk! De klarinet heeft een heel mooie klank waar je verschillende kanten mee op kunt. Natuurlijk zijn er veel klassieke stukken geschreven voor de klarinet, maar je kunt ook popliedjes spelen. Samen met de docent ga je werken aan de technieken en leer je over de theorie van muziek. Dus pak die klarinet uit de doos, zet je schrap en speel mee!

 

Locaties

Den Haag Ypenburg, Den Haag Leidschenveen, Rotterdam Centrum

Blokfluitles Den Haag en Rotterdam

BLOKFLUITLES

Blokfluit leren spelen is weer populair! De blokfluit is een veelzijdig instrument waar je veel kanten mee op kunt. Natuurlijk zijn er veel klassieke stukken geschreven voor blokfluit, maar je kunt ook popliedjes spelen. Samen met de docent ga je werken aan de technieken en leer je over de theorie van muziek. Dus pak die blokfluit uit de doos, zet je schrap en speel mee!

 

Locaties

Den Haag Ypenburg, Den Haag Leidschenveen, Rotterdam Centrum

Muziekles voor peuters Den Haag en Rotterdam

MUZIEKLES VOOR PEUTERS

Muziekles voor kleintjes! Jonge kinderen ervaren de wereld op een visuele manier. Daarom laten we uw kind eerst fysiek kennismaken met de piano of gitaar. Daarna spelen we muziek voor en introduceren we klank en ritme. Onze muziekdocent gaat aan de slag met zang en percussie in de vorm van muzikale spelletjes. De muziekles voor peuters resulteert in het spelen van simpele liedjes.

 

Locaties

Den Haag Ypenburg, Den Haag Leidschenveen, Rotterdam Centrum