DRUMLES IN LEIDSCHENVEEN

Kunstinn is een laagdrempelige muziekschool in Den Haag. Wij geven drumles aan kinderen in Leidschenveen. Uw kind kan bij ons leren drummen aan de hand van een lesprogramma op maat waarbij zijn of haar voorkeuren centraal staan. De individuele drumlessen worden gegeven door onze docent Mihael Hrustelj.

Klik hier om een gratis proefles aan te vragen!

Drumles

DRUMLES

Leren drummen is stoer! De drums hebben een belangrijke rol binnen de muziek. Als onderdeel van de ritmesectie zorgt het voor de lekkere groove. Onze drumdocent kent alle drumtechnieken en ritmes. Je leert meespelen met je favoriete liedjes door een mix van theorie en technieken. Dus ga op die kruk zitten, grijp naar die stokken en speel met passie.

Drumles leerling

'Ik geniet enorm van drummen en wil mijn enthousiasme graag overbrengen op kinderen!'

Mihael Hrustelj (drumdocent)

GRATIS PROEFLES

Als uw kind wil leren drummen dan is goede drumles heel belangrijk. Wij bieden de mogelijkheid om eerst een gratis proefles bij ons te volgen. Tijdens deze proefles kan uw zoon of dochter kennismaken met drumdocent Mihael en ervaren hoe het is om drumles te volgen. Een proefles is niet zoals een auditie, het is niet nodig om nerveus of gespannen te zijn. Mocht uw kind al iets kunnen laten horen dan is dat mogelijk, als dit nog niet het geval is dan is dat geen probleem. De proefles is het begin van een muzikaal avontuur en wij vinden het fantastisch om jonge mensen hierbij op weg te helpen. Klik hier om een gratis proefles aan te vragen!

LOCATIE EN LESDAGEN

De drumles in Leidschenveen vindt plaats in De Leidraad. Het adres is Harriet Freezerhof 20, 2492 JC in Den Haag. Wij geven drumlessen van maandag t/m zaterdag tussen 15.00 - 21.00 uur. Vraag naar de mogelijkheden voor een specifieke lesdag en lestijd.

START JOUW MUZIKALE AVONTUUR

Laten we samen gaan ontdekken waar jouw muzikale passie ligt. Wij gaan je inspireren en je helpen met het ontwikkelen van jouw talent. Volg een van onze muzieklessen in Ypenburg en Leidschenveen en start jouw muzikale avontuur. Volg nu een gratis proefles!