MUZIEK

SCHOOL

KUNSTINN

Mihael

 

Mijn naam is Mihael Hrustelj en ik geef muziekles bij Muziekschool Kunstinn. Ik heb gestudeerd aan het conservatorium in Rotterdam (Codarts) en ik geef muzieklessen sinds 2014.

 

Ik geniet enorm van muziek en wil dit graag delen met andere mensen. Mijn doel is om mijn studenten muzikaal te ontwikkelen. Ik deel mijn ervaringen tijdens de lessen en wil mijn studenten inspireren.

 

Ik ben altijd gefascineerd geweest door muziek. Toen ik 14 jaar oud was kreeg ik mijn eerste gitaar. Daarnaast leerde ik ook piano spelen en drummen van mijn vader. Hij was drummer en had een drumstel in de kelder waar we samen konden oefenen.

 

Ik zoek altijd naar een methode die past bij mijn studenten. Voor de een werkt een bepaalde methode beter dan voor de ander. Ik geloof dat er geen amuzikale mensen zijn, ik geloof namelijk dat iedereen zijn eigen muzikale weg moet vinden.

Behalve muziektheorie en praktische oefeningen vind ik het ook belangrijk om de lessen zo leuk mogelijk te maken. Ik besteed daarom aandacht aan het ontwikkelen van een muzikaal gehoor. Dat betekent dat je door mijn lessen ook nieuwe muziek gaat ontdekken. Je ontwikkelt je dus niet alleen als muzikant maar leert ook op een ander manier luisteren naar muziek.

 

Voor iedere student maak ik een studieplan op maat. Mijn studenten krijgen iedere week een klein beetje huiswerk mee. Ik geloof dat als je iedere week kleine stapjes maakt je veel kunt bereiken in een jaar.

Tijdens de les werken we met het notenschrift en backing tracks. Op deze manier heb je een fijne combinatie van muziektheorie en het meespelen met jouw favoriete liedjes.

 

Wil je ook muziekles volgen van mij?

Vraag dan nu een gratis proefles aan!

Ivy

 

Hallo, mijn naam is Ivy Lemos en ik geef muziekles bij Muziekschool Kunstinn. Ik heb muziekles gevolgd in mijn geboorteland Brazilië. In Nederland heb ik gestudeerd aan het Rotterdams Conservatorium, oftewel CoDarts. Sinds 1998 geef ik muziekles met heel veel plezier.

 

Muziek maakt het leven leuker. Dat wil ik mijn leerlingen tijdens de muziekles ook meegeven. Ik wil mijn leerlingen helpen om hun muzikaliteit te ontdekken en hun vaardigheden te ontwikkelen. Er is voor mij niets leuker dan mijn leerlingen zien genieten tijdens de les. Dat maakt mijn dag goed!

Ik ben opgegroeid met muziek. Ik kan me geen moment in mijn leven herinneren zonder muziek. Al vroeg merkte ik dat ik aanleg had voor muziek. Ik danste samen met mijn oma op het ritme van muziek, ik zong liedjes met mijn moeder en schreef composities met mijn vader. Muziek is heel belangrijk in de cultuur waar ik vandaan kom. Ik ben ook altijd geïnteresseerd geweest in het onderwijzen van muziek. Toen ik een tiener was begon ik met lesgeven als muziekdocent. Ik begon een zanggroep voor kinderen tussen de 4 en 12 jaar in de buurt waar ik woonde. Ik heb in deze tijd superveel geleerd over lesgeven.

 

In de muzieklessen die ik geef staat de leerling centraal. Ik wil mijn studenten goed leren kennen en een methode vinden die het beste bij hen past. Ik doe mijn best om de lessen zo leuk en interessant mogelijk te maken. Zoals gezegd vind ik het superbelangrijk dat mijn leerlingen genieten als ze muziek maken. Daarom maak ik van het lokaal een veilige plek waar zij zich vrij kunnen uiten.


Als ik muziekles geef aan kinderen dan probeer ik hun ouders te betrekken bij het proces. Ouders kunnen hun kinderen namelijk stimuleren om zich muzikaal te ontwikkelen. Ik benader mijn studenten en hun ouders altijd met veel respect. Het kost veel tijd en energie om je muzikaal te ontwikkelen, maar van mijn mag iedereen in zijn of haar eigen tempo werken. Mijn motto is: ‘Alles is moeilijk, totdat het makkelijk is’.

 

Wil je ook muziekles volgen van mij?

Vraag dan nu een gratis proefles aan!

Patricia

 

Hallo, mijn naam is Patrícia Vintém en ik geef muziekles bij Muziekschool Kunstinn. Ik heb gestudeerd aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag en ik geef muzieklessen sinds 2008.

 

Ik vind het heel leuk om muziekles te geven. Tijdens de muziekles kan ik mijn kennis over muziek met anderen delen. Ik vind het een eer om beginners te introduceren in de wereld van de muziek. De muziekles die ik geef is gebaseerd op klassiek muziekonderwijs.

 

Mijn ouders vonden het belangrijk dat ik in aanraking kwam met muziek. Ik kom uit Portugal en muziek is daar een belangrijk onderdeel van de cultuur. Toen ik 6 jaar oud was ben ik begonnen met viool, maar al snel merkte ik dat ik een passie had voor toetsinstrumenten. Toen ik naar de middelbare school ging koos ik voor een school waar ik ook muziekles kon volgen. Later kwam ik naar Nederland en ging ik studeren aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag. Sinds een aantal jaar ben ik professioneel muzikant en geef ik regelmatig concerten. Ik geef naast pianoles ook zangles en muziektheorie.

 

Tijdens de muziekles ligt de nadruk op het ontwikkelen van muzikale vaardigheden. De methode die ik gebruik kan per leerling verschillen. Voor de een werkt de ene methode beter dan voor de ander. Iedereen kan bij mij muziekles volgen, van beginners tot gevorderden. Ook jonge kinderen zijn van harte welkom om les te volgen. Ik werk dan vooral met muzikale spelletjes en improvisatie.

Ik streef ernaar om al mijn kennis met mijn studenten te delen. Alle aspecten van muziek komen aan bod tijdens de muziekles: klank, ritme, techniek en nog veel meer. Ik wil dat mijn studenten uiteindelijk kunnen genieten van hun eigen spel.

 

Wil je ook muziekles volgen van mij?

Vraag dan nu een gratis proefles aan!

Kevin


Hallo, mijn naam is Kevin en ik geef muziekles bij Muziekschool
Kunstinn. Al sinds ik 6 jaar oud ben, ben ik te vinden achter de piano of het drumstel. Naast de leerlingen in Nederland heb ik ook een tijdje in Indonesië muziekles gegeven. Ik heb toen gemerkt dat vanwege mijn jonge leeftijd ik veel makkelijker de theorie op een eenvoudige wijze kon uitleggen.

Het leukste aan muziekles geven is, vind ik, toch het zien van het
groeien van het muzikaal talent in anderen. Het kunnen delen van mijn passie voor muziek is een van de leukste ervaringen tijdens het geven van muziekles. Uit mijn ervaring is niemand “onmuzikaal”. Muziek is voor iedereen en hoort altijd met plezier gemaakt te worden!

Naast het aanleren van de benodigde muzikale techniek, probeer ik ook altijd een nadruk te leggen op de muzikale expressie. Muziek is meer dan alleen de goeie noten spelen. Ik probeer me daarom altijd aan te passen aan de leerling. Naar welke muziek luister je? Welke muzikanten bewonder je? Dit soort vragen zullen tijdens de lessen vallen zodat ik je steeds beter leer kennen, en ook weet welke richting we op kunnen
gaan.

Wil je ook muziekles volgen van mij?

Vraag dan nu een gratis proefles aan!

Thijs


Hey, mijn naam is Thijs en ik geef muziekles bij Muziekschool Kunstinn. Ik kwam er op mijn tiende achter dat er in de kledingkast van mijn ouders een oude Spaanse gitaar lag. Sinds die tijd ben ik niet vaak meer zonder gitaar te vinden. Ik speel nu in twee bands, een coverband en een met eigen werk, en ik geef dus muziekles.

 

Ik speel zelf graag blues, rock, funk, en pop, maar ik probeer mijn leerlingen te stimuleren om muziek te spelen die zij zelf leuk vinden. Als leerling van mij heb je de mogelijkheid om jouw favoriete nummers te leren spelen tijdens de les. Omdat niet iedereen hetzelfde is maak ik voor iedere cursist een apart lesplan.

 

Zo lang als ik me kan herinneren vind ik het leuk om mensen nieuwe dingen te leren. De vooruitgang die zij boeken geeft mij als leraar enorm veel motivatie. Het leuke van muziek is dat je nooit klaar bent met leren. Als je bijvoorbeeld eindelijk een riff in de vingers hebt en hoort hoeveel lekkerder het klinkt dan toen je begon, dan kan het bijna niet anders dan dat je nog meer wilt leren.

 

Naast de gitaar speel ik ook drums, bas en piano. Mocht je dus ook les willen volgen voor een van deze andere instrumenten dan is dat mogelijk. Het is heel leuk om meerdere instrumenten te kunnen spelen en daarnaast word je beter in het samenspelen met anderen.


Wil je ook muziekles volgen van mij?

Vraag dan nu een gratis proefles aan!

START JOUW MUZIKALE AVONTUUR

Laten we samen gaan ontdekken waar jouw muzikale passie ligt. Wij gaan je inspireren en je helpen met het ontwikkelen van jouw talent. Volg een van onze muzieklessen in Ypenburg en Leidschenveen en start jouw muzikale avontuur. Volg nu een gratis proefles!