Pianoleraar Ypenburg

Ivy

 

Hallo, mijn naam is Ivy Lemos en ik geef muziekles bij Muziekschool Kunstinn. Ik heb muziekles gevolgd in mijn geboorteland Brazilië. In Nederland heb ik gestudeerd aan het Rotterdams Conservatorium, oftewel CoDarts. Sinds 1998 geef ik muziekles met heel veel plezier.

 

Muziek maakt het leven leuker. Dat wil ik mijn leerlingen tijdens de muziekles ook meegeven. Ik wil mijn leerlingen helpen om hun muzikaliteit te ontdekken en hun vaardigheden te ontwikkelen. Er is voor mij niets leuker dan mijn leerlingen zien genieten tijdens de les. Dat maakt mijn dag goed!

Ik ben opgegroeid met muziek. Ik kan me geen moment in mijn leven herinneren zonder muziek. Al vroeg merkte ik dat ik aanleg had voor muziek. Ik danste samen met mijn oma op het ritme van muziek, ik zong liedjes met mijn moeder en schreef composities met mijn vader. Muziek is heel belangrijk in de cultuur waar ik vandaan kom. Ik ben ook altijd geïnteresseerd geweest in het onderwijzen van muziek. Toen ik een tiener was begon ik met lesgeven als muziekdocent. Ik begon een zanggroep voor kinderen tussen de 4 en 12 jaar in de buurt waar ik woonde. Ik heb in deze tijd superveel geleerd over lesgeven.

 

In de muzieklessen die ik geef staat de leerling centraal. Ik wil mijn studenten goed leren kennen en een methode vinden die het beste bij hen past. Ik doe mijn best om de lessen zo leuk en interessant mogelijk te maken. Zoals gezegd vind ik het superbelangrijk dat mijn leerlingen genieten als ze muziek maken. Daarom maak ik van het lokaal een veilige plek waar zij zich vrij kunnen uiten.


Als ik muziekles geef aan kinderen dan probeer ik hun ouders te betrekken bij het proces. Ouders kunnen hun kinderen namelijk stimuleren om zich muzikaal te ontwikkelen. Ik benader mijn studenten en hun ouders altijd met veel respect. Het kost veel tijd en energie om je muzikaal te ontwikkelen, maar van mijn mag iedereen in zijn of haar eigen tempo werken. Mijn motto is: ‘Alles is moeilijk, totdat het makkelijk is’.

 

Wil je ook muziekles volgen van mij?

Vraag dan nu een gratis proefles aan!

Gitaarleraar Leidschenveen

José


Hallo, mijn naam is José Santibañez en ik geef muziekles bij Muziekschool Kunstinn. Ik heb muziekles gevolgd in mijn geboorteland Chili. In Nederland heb ik gestudeerd aan het Amsterdams Conservatorium waar ik mijn Master Jazzmuziek behaalde. Sinds een aantal jaar geef ik muziekles met heel veel plezier.

 

Ik ben een allround muzikant die zijn leerlingen wil laten genieten van hun eigen spel. Ik maak van het leslokaal een veilige plek waar leerlingen zich vrij kunnen uiten.

 

Naast zangles geef ik ook gitaarles en pianoles. Mocht je dus ook les willen volgen voor een van deze andere instrumenten dan is dat mogelijk. Het is heel leuk om meerdere instrumenten te kunnen spelen en daarnaast word je beter in het samenspelen met anderen.


Wil je ook muziekles volgen van mij?

Vraag dan nu een gratis proefles aan!

Drumleraar Ypenburg

David


Mijn naam is David Gonzalez Arnesto en ik geef muziekles bij Muziekschool Kunstinn. Ik ben een drummer en multi-instrumentalist uit Madrid, Spanje. Mijn favoriete stijlen zijn Flamenco, Cubaanse, Braziliaanse, Latin Jazz en Rock. 

Ik heb een Bachelor Degree in Latin drums gestudeerd aan het Codarts Conservatorium in Rotterdam, het drums 8th grade van Rockschool (UK) en op de muziekschool Maestro Joaquín Rodrigo in Madrid.


Mijn grootste invloeden op de drums zijn Dafnis Prieto, Horacio Hernandez, Edu Ribeiro, en op de cajón Paquito González, Israel Suárez en Manu Masaedo. 

In Nederland heb ik opgetreden op plaatsen als het North Sea Jazz Festival, Het Concertgebouw (Amsterdam), Tivoli (Utrecht), Jazzcafe Dizzy en meer. Ik speel in de bands Trico (wereldmuziek), Karisma (Flamenco, jazz), Lo Poloko (Cumbia, rock, ska) en Blind Surfer (Indie Rock). 


Voordat ik naar Nederland verhuisde, speelde ik in de Jackson Tribute en had ik tournees door heel Spanje en Engeland; met de legendarische Juan Jimenez (van Pekenikes) en Mika Selander; met Diego Cruz als onderdeel van zijn band in zijn Spaanse tournees, en nam ik ook het nieuwe album Somos op in 2016. 


Wil je ook muziekles volgen van mij?

Vraag dan nu een gratis proefles aan!

Pianodocent Leidschenveen

Anoushka


Hallo! Mijn naam is Anoushka Marien en ik geef muziekles bij Muziek school Kunstinn. Ik ben 21 jaar en kom uit Spanje, ik ben half Spaans en half Nederlands. Op mijn 17e ben ik naar Nederland verhuisd om muziek te studeren bij de Havo/Vwo van Codarts, het conservatorium van Rotterdam. Op mijn 19e ben ik aangenomen voor de Latin piano bachelor bij Codarts, waar ik nu nog steeds studeer. 


Ik ben op mijn 7e begonnen met klassiek piano spelen en op me 15e ben ik overgegaan naar Jazz en Braziliaanse muziek. Mijn ouders zijn beide muzikanten, en ik heb sinds kinds af aan Jazz en Braziliaanse muziek geluisterd, waardoor die muziek voor mij als vertrouwd en thuis voelt. Ik ben van jongs af aan gepassioneerd door muziek, en dat wil ik heel graag overbrengen aan anderen, daarom is het heel belangrijk voor mij dat de nummers die mijn leerlingen spelen, ze ook leuk vinden. 


Afhankelijk van het niveau van de leerlingen, kies ik voor een bepaald methode die het best werkt voor haar/hem. Normaal maak ik gebruik van een boek, waar we standaard uit werken, en daarnaast werken we aan nummers die zij graag willen leren. Ik vind het heel belangrijk dat ze eerst op gehoor spelen, en dat ze daarna leren lezen van bladmuziek, zodat ze een diepere connectie krijgen met de piano. Daarnaast geef ik ook zanglessen, die we vaak combineren met jezelf begeleiden op de piano. Daardoor krijg je een beter inzicht in de relatie tussen de melodie en de harmonie van beide instrumenten.


Ik vind het heel leuk om te zien als de leerlingen hun eigen talenten ontdekken en mijn doel is om die te versterken. Mijn doel is ook om mijn leerlingen na elke les steeds meer passie en enthousiasme te geven voor muziek, en dat ze zelf voelen dat ze iets hebben geleerd dat belangrijk is voor hen.


Wil je ook muziekles volgen van mij?

Vraag dan nu een gratis proefles aan!

Gitaardocent Leidschenveen

Thijs


Hey, mijn naam is Thijs en ik geef muziekles bij Muziekschool Kunstinn. Ik kwam er op mijn tiende achter dat er in de kledingkast van mijn ouders een oude Spaanse gitaar lag. Sinds die tijd ben ik niet vaak meer zonder gitaar te vinden. Ik speel nu in twee bands, een coverband en een met eigen werk, en ik geef dus muziekles.

 

Ik speel zelf graag blues, rock, funk, en pop, maar ik probeer mijn leerlingen te stimuleren om muziek te spelen die zij zelf leuk vinden. Als leerling van mij heb je de mogelijkheid om jouw favoriete nummers te leren spelen tijdens de les. Omdat niet iedereen hetzelfde is maak ik voor iedere cursist een apart lesplan.

 

Zo lang als ik me kan herinneren vind ik het leuk om mensen nieuwe dingen te leren. De vooruitgang die zij boeken geeft mij als leraar enorm veel motivatie. Het leuke van muziek is dat je nooit klaar bent met leren. Als je bijvoorbeeld eindelijk een riff in de vingers hebt en hoort hoeveel lekkerder het klinkt dan toen je begon, dan kan het bijna niet anders dan dat je nog meer wilt leren.

 

Naast de gitaar speel ik ook drums, bas en piano. Mocht je dus ook les willen volgen voor een van deze andere instrumenten dan is dat mogelijk. Het is heel leuk om meerdere instrumenten te kunnen spelen en daarnaast word je beter in het samenspelen met anderen.


Wil je ook muziekles volgen van mij?

Vraag dan nu een gratis proefles aan!

Drumdocent Ypenburg

Martin


Mijn naam is Martin Hafizi en ik geef muziekles bij Muziekschool Kunstinn. Ik speel al 22 jaar op de drums en ik heb veel podiumervaring opgedaan en veel concoursen gewonnen. Naast de drums, ben ik ook een percussiespeler en componist.

Na mijn bachelor opleiding Jazz drums (2012-2016) ben ik verder gaan studeren voor een master opleiding Pop drums (2016-2018) bij Codarts Hogeschool voor de Kunsten, Rotterdam. De afgelopen jaren heb ik de eer en het voorrecht gehad om gecoacht te worden door enkele van de topdrummers van Nederland - Hans van Oosterhout, Joost Patocka, Hans Eijkenaar en Martijn Vink.

'Veel plezier tijdens het maken van vooruitgang'. Deze combinatie is waar ik altijd naar uitkijk in mijn drumlessen. Afhankelijk van je voorkeuren, zal ik persoonlijke korte- en langetermijndoelen voor je stellen. Iedere les biedt variatie en uitdaging en we kijken naar wat je zoekt en nodig hebt om beter en soepeler te kunnen drummen. Natuurljk hebben we allemaal zwakke en sterke kanten, maar ik zal me concentreren om het beste uit jou en je talent te halen. Tegelijkertijd zal ik ervoor zorgen dat jij elke les geïnspireerd en met een lach laat!

We gaan veel liedjes spelen en verschillende genres leren dus dat betekent dat je nieuwe muziek gaat ontdekken. We gaan ook met notenschrift werken en creatief zijn.
De vooruitgang die mijn studenten boeken geeft mij altijd enorm veel motivatie en ik geloof dat elke kleine stap heel belangrijk is!


Wil je ook muziekles volgen van mij?

Vraag dan nu een gratis proefles aan!

Pianodocent Rotterdam

Rodolfo

 

Hallo! Mijn naam is Rodolfo. Ik kom uit Peru en ik geef les bij Muziekschool Kunstinn. 


Ik ben singer-songwriter, gitarist, en componist. Toen ik nog in Peru woonde heb ik 3 jaar popzang gestudeerd. Toen ben ik naar Nederland gekomen in 2018 en in 2022 ben ik van Codarts Rotterdam cum laude afgestudeerd met een Bachelor in Jazz Composition. Nu werk ik als freelance componist en treed ik op met mijn jazz-rock band Actor’s Union als frontman en gitarist. 


Van mij kan je piano-, gitaar- en zangles krijgen. Als je je eigen liedjes wilt schrijven kan ik je daar ook met veel plezier mee helpen! Het maakt niet uit welk genre je leuk vindt: pop, rock, jazz, of klassiek, alles is mogelijk! Bij mij zijn jouw muzieklessen op basis van jouw muzieksmaak en leerstijl en mijn doel is dat jij je muzikale doelen bereikt.


Ik kijk ernaar uit jullie te ontmoeten!

 

Wil je ook muziekles volgen van mij?

Vraag dan nu een gratis proefles aan!

START JOUW MUZIKALE AVONTUUR

Laten we samen gaan ontdekken waar jouw muzikale passie ligt. Wij gaan je inspireren en je helpen met het ontwikkelen van jouw talent. Volg een van onze muzieklessen in Ypenburg en Leidschenveen en start jouw muzikale avontuur. Volg nu een gratis proefles!