Drumles in Wateringse Veld

DRUMLES IN WATERINGSE VELD

Kunstinn is een laagdrempelige muziekschool in Den Haag. Wij geven drumles aan kinderen in Wateringse Veld. Uw kind kan bij ons leren drummen aan de hand van een lesprogramma op maat waarbij zijn of haar voorkeuren centraal staan. De individuele drumlessen worden gegeven door onze docent Mihael Hrustlj.

Klik hier om een gratis proefles aan te vragen!

Drumles

DRUMLES

Leren drummen is stoer! De drums hebben een belangrijke rol binnen de muziek. Als onderdeel van de ritmesectie zorgt het voor de lekkere groove. Onze drumdocent kent alle drumtechnieken en ritmes. Je leert meespelen met je favoriete liedjes door een mix van theorie en technieken. Dus ga op die kruk zitten, grijp naar die stokken en speel met passie.

Drumles leerling

Ik geniet enorm van drummen en wil mijn enthousiasme graag overbrengen op kinderen!

Mihael Hrustlj (drumdocent)

GRATIS PROEFLES

Als uw kind wil leren drummen dan is goede drumles heel belangrijk. Wij bieden de mogelijkheid om eerst een gratis proefles bij ons te volgen. Tijdens deze proefles kan uw zoon of dochter kennismaken met drumdocent Mihael en ervaren hoe het is om drumles te volgen. Een proefles is niet zoals een auditie, het is niet nodig om nerveus of gespannen te zijn. Mocht uw kind al iets kunnen laten horen dan is dat mogelijk, als dit nog niet het geval is dan is dat geen probleem. De proefles is het begin van een muzikaal avontuur en wij vinden het fantastisch om jonge mensen hierbij op weg te helpen. Klik hier om een gratis proefles aan te vragen!

LOCATIE EN LESDAGEN

De basgitaarles in Wateringse Veld vindt plaats in Buurtcentrum Wateringse Veld. Het adres is Panamaplein 34, 2548 HJ in Den Haag. Wij geven basgitaarlessen van maandag t/m vrijdag tussen 15.30 - 21.00 uur. Vraag naar de mogelijkheden voor een specifieke lesdag en lestijd.

5 TIPS OM TE LEREN DRUMMEN

1. Gun jezelf de tijd en oefen iedere dag

Er is helaas geen pil die je kunt innemen waardoor je binnen een paar seconden de beste drummer in de wereld bent. Het kost tijd om de vaardigheden van het drummen te leren. Je moet er veel tijd en energie in steken. Probeer daarom iedere dag te oefenen. Ook al heb je maar een kwartier of een half uur, het is beter dan niets. Als je iedere dag oefent wordt je iedere dag een klein beetje beter.


2. Jezelf een doel stellen

Stel jezelf een doel wat je over een half jaar of een jaar wilt hebben bereikt. De meeste mensen overschatten wat ze kunnen bereiken in een dag, maar onderschatten wat ze kunnen bereiken in een heel jaar. Schrijf je doel op en herinner jezelf eraan. Je kunt bijvoorbeeld een briefje met je doel op de spiegel plakken in de badkamer.


3. Leer van anderen

Kijk om je heen en leer van andere drummers. Als je muzikanten observeert kun je een hoop leren. Misschien kom je erachter dat sommigen een bepaald trucje gebruiken, een trucje dat jou ook zou kunnen helpen. Zoek in ieder geval naar iemand die jouw rolmodel zou kunnen zijn. Iemand waar je tegenop kijkt, iemand waar je respect voor hebt.


4. Wees creatief

Als je iedere dag dezelfde ritmes oefent dan gaat dat na een tijdje vervelen. Probeer daarom om tijdens het oefenen je creativiteit te gebruiken. Misschien kun je telkens iets toevoegen aan de oefening, of maak je ruimte voor improvisatie.


5. Maak plezier

Het is heel belangrijk om serieus bezig te zijn met drummer, maar het is net zo belangrijk om plezier te maken. Muziek maken is plezier hebben. Vergeet niet om ervan te genieten als je aan het spelen bent. Probeer een positieve instelling te behouden, ook als het even niet lukt. Iedereen maakt fouten tijdens het spelen, laat ze het plezier niet bederven!

START JOUW MUZIKALE AVONTUUR


Laten we samen gaan ontdekken waar jouw muzikale passie ligt. Wij gaan je inspireren en je helpen met het ontwikkelen van jouw talent. Volg een van onze muzieklessen in Ypenburg en Leidschenveen en start jouw muzikale avontuur. Volg nu een gratis proefles!

Deze website maakt gebruik van cookies. Door deze site te blijven gebruiken, accepteert u het gebruik van deze cookies.

Accepteren