ZANGLES IN YPENBURG

Kunstinn is een laagdrempelige muziekschool in Den Haag. Wij geven zangles aan kinderen in Ypenburg. Uw kind kan bij ons leren zingen aan de hand van een lesprogramma op maat waarbij zijn of haar voorkeuren centraal staan. De individuele zanglessen worden gegeven door onze docent Ivy Lemos.

Klik hier om een gratis proefles aan te vragen!

Zangles

ZANGLES

Iedereen kan leren zingen, dat is ons motto. Het begint allemaal bij de controle over je stem en de houding die je aanneemt tijdens het zingen. Met de juiste begeleiding kan iedereen zijn of haar stem ontwikkelen tot een prachtig instrument. Het is daarnaast super belangrijk om plezier te hebben als je zingt. Je leert niet alleen beter zingen maar het is ook een uitlaatklep. Gun jezelf het plezier!

Drumles leerling

'Er is voor mij niets leuker dan mijn leerlingen zien genieten tijdens de zangles!'

Ivy Lemos (zangdocent)

GRATIS PROEFLES

Als uw kind wil leren zingen dan is goede zangles heel belangrijk. Wij bieden de mogelijkheid om eerst een gratis proefles bij ons te volgen. Tijdens deze proefles kan uw zoon of dochter kennismaken met zangdocent Ivy en ervaren hoe het is om zangles te volgen. Een proefles is niet zoals een auditie, het is niet nodig om nerveus of gespannen te zijn. Mocht uw kind al iets kunnen laten horen dan is dat mogelijk, als dit nog niet het geval is dan is dat geen probleem. De proefles is het begin van een muzikaal avontuur en wij vinden het fantastisch om jonge mensen hierbij op weg te helpen. Klik hier om een gratis proefles aan te vragen!

LOCATIE EN LESDAGEN

De zangles in Ypenburg vindt plaats in buurtcentrum De YP op de derde verdieping van het gebouw. Het adres is Oeverwallaan 130, 2498 BK in Den Haag. Wij geven zanglessen van maandag t/m zaterdag tussen 15.00 - 21.00 uur. Vraag naar de mogelijkheden voor een specifieke lesdag en lestijd.

START JOUW MUZIKALE AVONTUUR

Laten we samen gaan ontdekken waar jouw muzikale passie ligt. Wij gaan je inspireren en je helpen met het ontwikkelen van jouw talent. Volg een van onze muzieklessen in Ypenburg en Leidschenveen en start jouw muzikale avontuur. Volg nu een gratis proefles!