GITAARLES IN ROTTERDAM

Kunstinn is een laagdrempelige muziekschool in Rotterdam. Wij geven gitaarles aan kinderen in Rotterdam centrum. Uw kind kan bij ons gitaar leren spelen aan de hand van een lesprogramma op maat waarbij zijn of haar voorkeuren centraal staan. De individuele gitaarlessen worden gegeven door onze docent Ivy Lemos.

Klik hier om een gratis proefles aan te vragen!

Gitaarles

GITAARLES

Gitaar leren spelen maakt je blij! De gitaar is een belangrijk instrument in heel veel genres. Het vervult daarom een centrale rol binnen de muziek. 

Onze gitaarleraar begeleidt je in het genre dat jij graag wilt spelen. Je leert het spelen van je favoriete liedjes door een combinatie van theorie en technieken. Je kunt bij ons akoestisch of elektrisch gitaarles volgen. Binnenkort speel jij voor je vrienden tijdens een kampvuur op het strand.

Drumles leerling

'Als leerling van mij heb je de mogelijkheid om jouw favoriete nummers te leren spelen tijdens de les.'

Ivy Lemos (gitaardocent)

GRATIS PROEFLES

Als uw kind gitaar wil leren spelen dan is goede gitaarles heel belangrijk. Wij bieden de mogelijkheid om eerst een gratis proefles bij ons te volgen. Tijdens deze proefles kan uw zoon of dochter kennismaken met gitaardocent Ivy en ervaren hoe het is om gitaarles te volgen. Een proefles is niet zoals een auditie, het is niet nodig om nerveus of gespannen te zijn. Mocht uw kind al iets kunnen laten horen dan is dat mogelijk, als dit nog niet het geval is dan is dat geen probleem. De proefles is het begin van een muzikaal avontuur en wij vinden het fantastisch om jonge mensen hierbij op weg te helpen. Klik hier om een gratis proefles aan te vragen!

LOCATIE EN LESDAGEN

De gitaarles in Rotterdam vindt plaats in het oude HBS gebouw. Het adres is 's-Gravendijkwal 58B, 3014 EE in Rotterdam. Wij geven gitaarlessen van maandag t/m vrijdag tussen 15.00 - 21.00 uur. Vraag naar de mogelijkheden voor een specifieke lesdag en lestijd.

START JOUW MUZIKALE AVONTUUR

Laten we samen gaan ontdekken waar jouw muzikale passie ligt. Wij gaan je inspireren en je helpen met het ontwikkelen van jouw talent. Volg een van onze muzieklessen in Ypenburg en Leidschenveen en start jouw muzikale avontuur. Volg nu een gratis proefles!