KEYBOARDLES IN ROTTERDAM

Kunstinn is een laagdrempelige muziekschool in Rotterdam. Wij geven keyboardles aan kinderen in Rotterdam centrum. Uw kind kan bij ons keyboard leren spelen aan de hand van een lesprogramma op maat waarbij zijn of haar voorkeuren centraal staan. De individuele keyboardlessen worden gegeven door onze docent Ivy Lemos.

Klik hier om een gratis proefles aan te vragen!

Pianoles Den Haag

KEYBOARDLES

Keyboard leren spelen is super leuk! Het keyboard is een populair instrument. Het is veelzijdig, krachtig en onmisbaar in de muziek. Door de overzichtelijkheid van de toetsen is het een geweldig instrument om mee te beginnen. Onze keyboardleraar leert je de basistechniek zodat jij jouw favoriete liedjes kan spelen. Binnenkort kun je je vrienden, familie en kennissen verrassen met jouw keyboardspel.

Drumles leerling

'Er is voor mij niets leuker dan mijn leerlingen zien genieten tijdens de keyboardles!'

Ivy Lemos (keyboarddocent)

GRATIS PROEFLES

Als uw kind keyboard wil leren spelen dan is goede keyboardles heel belangrijk. Wij bieden de mogelijkheid om eerst een gratis proefles bij ons te volgen. Tijdens deze proefles kan uw zoon of dochter kennismaken met keyboarddocent Ivy en ervaren hoe het is om keyboardles te volgen. Een proefles is niet zoals een auditie, het is niet nodig om nerveus of gespannen te zijn. Mocht uw kind al iets kunnen laten horen dan is dat mogelijk, als dit nog niet het geval is dan is dat geen probleem. De proefles is het begin van een muzikaal avontuur en wij vinden het fantastisch om jonge mensen hierbij op weg te helpen. Klik hier om een gratis proefles aan te vragen!

LOCATIE EN LESDAGEN

De keyboardles in Rotterdam vindt plaats in het oude HBS gebouw. Het adres is 's-Gravendijkwal 58B, 3014 EE in Rotterdam. Wij geven keyboardlessen van maandag t/m vrijdag tussen 15.00 - 21.00 uur. Vraag naar de mogelijkheden voor een specifieke lesdag en lestijd.

START JOUW MUZIKALE AVONTUUR

Laten we samen gaan ontdekken waar jouw muzikale passie ligt. Wij gaan je inspireren en je helpen met het ontwikkelen van jouw talent. Volg een van onze muzieklessen in Ypenburg en Leidschenveen en start jouw muzikale avontuur. Volg nu een gratis proefles!