PIANOLES DEN HAAG

Kunstinn is een laagdrempelige muziekschool in Den Haag die al meer dan tien jaar bestaat. Wij geven pianoles aan kinderen in de wijk Leidschenveen. Uw kind kan bij ons pianolessen volgen vanaf 5 jaar oud en op ieder moment in het schooljaar instromen. Het is bij ons mogelijk om piano te leren spelen aan de hand van een lesprogramma op maat waarbij de voorkeur van uw zoon of dochter centraal staat. De individuele pianolessen worden gegeven door onze pianoleraar José Santibañez. Klik hier om een gratis proefles aan te vragen!

Pianoles Den Haag Leidschenveen

PIANODOCENT LEIDSCHENVEEN

Piano leren spelen is super leuk! De piano is een populair instrument. Het is veelzijdig, krachtig en onmisbaar in de muziek. Door de overzichtelijkheid van de toetsen is het een geweldig instrument om mee te beginnen. Onze pianoleraar leert je de basistechniek zodat jij jouw favoriete liedjes kan spelen. Binnenkort kun je je vrienden, familie en kennissen verrassen met jouw pianospel.

Pianodocent Den Haag

'Ik wil dat mijn studenten uiteindelijk kunnen genieten van hun eigen pianospel!'

José Santibañez (pianodocent)

GRATIS PROEFLES PIANO

Als uw kind piano wil leren spelen dan is goede pianoles heel belangrijk. Wij bieden de mogelijkheid om eerst een gratis proefles bij ons te volgen. Tijdens deze proefles kan uw zoon of dochter kennismaken met onze pianodocent en ervaren hoe het is om pianoles te volgen. Een proefles is niet zoals een auditie, het is niet nodig om nerveus of gespannen te zijn. Mocht uw kind al iets kunnen laten horen dan is dat mogelijk, als dit nog niet het geval is dan is dat geen probleem. De proefles is het begin van een muzikaal avontuur en wij vinden het fantastisch om jonge mensen hierbij op weg te helpen. Klik hier om een gratis proefles aan te vragen!

LOCATIE EN LESDAGEN

De pianolessen in Leidschenveen vinden plaats in OBS Waterland. Het adres is Eendenplein 4, 2492 NZ

in Den Haag. Wij geven piano les van maandag t/m vrijdag tussen 15.00 - 21.00 uur en op zaterdag tussen 10.00 - 16.00 uur. Vraag naar de mogelijkheden voor een specifieke lesdag en lestijd.

START JOUW MUZIKALE AVONTUUR

Laten we samen gaan ontdekken waar jouw muzikale passie ligt. Wij gaan je inspireren en je helpen met het ontwikkelen van jouw talent. Volg een van onze muzieklessen in Den Haag en start jouw muzikale avontuur. Volg nu een gratis proefles!