Pianoles in Ypenburg

PIANOLES IN YPENBURG

Kunstinn is een laagdrempelige muziekschool in Den Haag. Wij geven pianoles aan kinderen in Ypenburg. Uw kind kan bij ons piano leren spelen aan de hand van een lesprogramma op maat waarbij zijn of haar voorkeuren centraal staan. De individuele pianolessen worden gegeven door onze docenten Ivy Lemos en Kevin Laban.

Klik hier om een gratis proefles aan te vragen!

Pianoles

PIANOLES

Piano leren spelen is super leuk! De piano is een populair instrument. Het is veelzijdig, krachtig en onmisbaar in de muziek. Door de overzichtelijkheid van de toetsen is het een geweldig instrument om mee te beginnen. Onze pianoleraar leert je de basistechniek zodat jij jouw favoriete liedjes kan spelen. Binnenkort kun je je vrienden, familie en kennissen verrassen met jouw pianospel.

Drumles leerling

Er is voor mij niets leuker dan mijn leerlingen zien genieten tijdens de pianoles!

Ivy Lemos (pianodocent)

GRATIS PROEFLES

Als uw kind piano wil leren spelen dan is goede pianoles heel belangrijk. Wij bieden de mogelijkheid om eerst een gratis proefles bij ons te volgen. Tijdens deze proefles kan uw zoon of dochter kennismaken met pianodocent Ivy en ervaren hoe het is om pianoles te volgen. Een proefles is niet zoals een auditie, het is niet nodig om nerveus of gespannen te zijn. Mocht uw kind al iets kunnen laten horen dan is dat mogelijk, als dit nog niet het geval is dan is dat geen probleem. De proefles is het begin van een muzikaal avontuur en wij vinden het fantastisch om jonge mensen hierbij op weg te helpen. Klik hier om een gratis proefles aan te vragen!

LOCATIE EN LESDAGEN

De pianoles in Ypenburg vindt plaats in buurtcentrum De YP op de derde verdieping van het gebouw. Het adres is Oeverwallaan 130, 2498 BK in Den Haag. Wij geven pianolessen van maandag t/m vrijdag tussen 15.30 - 21.00 uur. Vraag naar de mogelijkheden voor een specifieke lesdag en lestijd.

5 REDENEN OM TE STARTEN MET PIANO SPELEN

1. Iedereen kan de toetsen van een piano indrukken

Het klinkt natuurlijk als een open deur, maar iedereen kan de toetsen van een piano indrukken. De piano is een heel simpel en overzichtelijk instrument. Alle toetsen die je kunt gebruiken liggen in twee horizontale rijen voor je. In tegenstelling tot andere instrumenten krijgt iedereen geluid uit een piano. Daarom is het instrument geschikt om mee te beginnen voor jonge kinderen zowel als volwassenen.


2. De juiste toetsen indrukken

Natuurlijk wordt geluid pas muziek als je de juiste toetsen indrukt. Een kat die over de piano loopt produceert een willekeurig cluster van noten. Hoewel de meningen hierover verschillen zouden wij het niet definiƫren als muziek. Als je piano gaat spelen krijg je te maken met melodieƫn en akkoorden. Een melodie is een opeenvolging van noten die worden gespeeld, een akkoord bestaat uit meerdere noten die tegelijkertijd worden gespeeld.


3. Je kunt spelen wat je maar wilt

Je kunt bijna ieder genre spelen op de piano. Het is een heel veelzijdig instrument. Veel muziekstukken zowel in popmuziek als klassieke muziek maken gebruik van de piano. Soms wordt het gebruikt als basis voor de begeleiding, maar soms ook als hoofdinstrument.


4. Van hoog naar laag

Zoals gezegd heeft de piano een heel groot bereik van noten. Je kunt de laagste noten en de hoogste noten tegelijkertijd spelen. Daardoor is het mogelijk om jezelf op de piano te begeleiden. Je kunt de melodie bijvoorbeeld met je rechterhand spelen en als begeleiding de akkoorden met je linkerhand spelen.


5. Als je piano kunt spelen kun je andere instrumenten sneller leren

De basisvaardigheden die je leert door piano te spelen helpen je om andere instrumenten sneller te leren. Denk bijvoorbeeld aan de motoriek die je ontwikkelt tijdens het spelen van de piano, maar ook de kennis die je hebt van muziektheorie.

START JOUW MUZIKALE AVONTUUR


Laten we samen gaan ontdekken waar jouw muzikale passie ligt. Wij gaan je inspireren en je helpen met het ontwikkelen van jouw talent. Volg een van onze muzieklessen in Ypenburg en Leidschenveen en start jouw muzikale avontuur. Volg nu een gratis proefles!

Deze website maakt gebruik van cookies. Door deze site te blijven gebruiken, accepteert u het gebruik van deze cookies.

Accepteren