PIANOLES DEN HAAG

Kunstinn is een laagdrempelige muziekschool in Den Haag die al meer dan tien jaar bestaat. Wij geven pianoles aan kinderen in de wijk Ypenburg. Uw kind kan bij ons pianoles volgen vanaf 5 jaar oud en op ieder moment in het schooljaar instromen. Het is bij ons mogelijk om piano te leren spelen aan de hand van een lesprogramma op maat waarbij de voorkeur van uw zoon of dochter centraal staat. De individuele pianolessen worden gegeven door onze pianolerares Ivy Lemos. Klik hier om een gratis proefles aan te vragen!

Pianoles Den Haag Ypenburg

PIANODOCENT YPENBURG

Piano leren spelen is super leuk! De piano is een populair instrument. Het is veelzijdig, krachtig en onmisbaar in de muziek. Door de overzichtelijkheid van de toetsen is het een geweldig instrument om mee te beginnen. Onze pianoleraar leert je de basistechniek zodat jij jouw favoriete liedjes kan spelen. Binnenkort kun je je vrienden, familie en kennissen verrassen met jouw pianospel.

Pianodocent Den Haag

'Er is voor mij niets leuker dan mijn leerlingen zien genieten tijdens de pianoles!'

Ivy Lemos (pianodocent)

GRATIS PROEFLES PIANO

Als uw kind piano wil leren spelen dan is goede pianoles heel belangrijk. Wij bieden de mogelijkheid om eerst een gratis proefles bij ons te volgen. Tijdens deze proefles kan uw zoon of dochter kennismaken met pianodocent Ivy en ervaren hoe het is om pianoles te volgen. Een proefles is niet zoals een auditie, het is niet nodig om nerveus of gespannen te zijn. Mocht uw kind al iets kunnen laten horen dan is dat mogelijk, als dit nog niet het geval is dan is dat geen probleem. De proefles is het begin van een muzikaal avontuur en wij vinden het fantastisch om jonge mensen hierbij op weg te helpen. Klik hier om een gratis proefles aan te vragen!

LOCATIE EN LESDAGEN

De pianolessen in Ypenburg vinden plaats in buurtcentrum De YP op de derde verdieping van het gebouw. Het adres is Oeverwallaan 130, 2498 BK in Den Haag. Wij geven pianoles van maandag t/m zaterdag tussen 15.00 - 21.00 uur. Vraag naar de mogelijkheden voor een specifieke lesdag en lestijd.

START JOUW MUZIKALE AVONTUUR

Laten we samen gaan ontdekken waar jouw muzikale passie ligt. Wij gaan je inspireren en je helpen met het ontwikkelen van jouw talent. Volg een van onze muzieklessen in Den Haag en start jouw muzikale avontuur. Volg nu een gratis proefles!