ZANGLES DEN HAAG

Kunstinn is een laagdrempelige muziekschool in Den Haag die al meer dan tien jaar bestaat. Wij geven zangles aan kinderen in de wijk Leidschenveen. Uw kind kan bij ons zanglessen volgen vanaf 5 jaar oud en op ieder moment in het schooljaar instromen. Het is bij ons mogelijk om te leren zingen aan de hand van een lesprogramma op maat waarbij de voorkeur van uw zoon of dochter centraal staat. De individuele zanglessen worden gegeven door onze zangleraar Rodolfo. Klik hier om een gratis proefles aan te vragen!

Zangles Den Haag Leidschenveen

ZANGDOCENT LEIDSCHENVEEN

Iedereen kan leren zingen, dat is ons motto. Het begint allemaal bij de controle over je stem en de houding die je aanneemt tijdens het zingen. Met de juiste begeleiding kan iedereen zijn of haar stem ontwikkelen tot een prachtig instrument. Het is daarnaast super belangrijk om plezier te hebben als je zingt. Je leert niet alleen beter zingen maar het is ook een uitlaatklep. Gun jezelf het plezier!

Zangdocent Den Haag

'Ik wil dat jij jouw muzikale doelen bereikt met de zangles, alles is mogelijk!'

Rodolfo Stornfelt (zangdocent)

GRATIS PROEFLES ZINGEN

Als uw kind wil leren zingen dan is goede zangles heel belangrijk. Wij bieden de mogelijkheid om eerst een gratis proefles bij ons te volgen. Tijdens deze proefles kan uw zoon of dochter kennismaken met zangleraar Rodolfo en ervaren hoe het is om zangles te volgen. Een proefles is niet zoals een auditie, het is niet nodig om nerveus of gespannen te zijn. Mocht uw kind al iets kunnen laten horen dan is dat mogelijk, als dit nog niet het geval is dan is dat geen probleem. De proefles is het begin van een muzikaal avontuur en wij vinden het fantastisch om jonge mensen hierbij op weg te helpen. Klik hier om een gratis proefles aan te vragen!

LOCATIE EN LESDAGEN

De zanglessen in Leidschenveen vinden plaats in De Leidraad. Het adres is Harriet Freezerhof 20, 2492 JC in Den Haag. Wij geven zang les van maandag t/m zaterdag tussen 15.00 - 21.00 uur. Vraag naar de mogelijkheden voor een specifieke lesdag en lestijd.

START JOUW MUZIKALE AVONTUUR

Laten we samen gaan ontdekken waar jouw muzikale passie ligt. Wij gaan je inspireren en je helpen met het ontwikkelen van jouw talent. Volg een van onze muzieklessen in Den Haag en start jouw muzikale avontuur. Volg nu een gratis proefles!