BASGITAARLES ROTTERDAM

Kunstinn is een laagdrempelige muziekschool in Rotterdam die al meer dan tien jaar bestaat. Wij geven basgitaarles aan kinderen in de wijk Rotterdam centrum. Uw kind kan bij ons basgitaarlessen volgen vanaf 5 jaar oud en op ieder moment in het schooljaar instromen. Het is bij ons mogelijk om basgitaar te leren spelen aan de hand van een lesprogramma op maat waarbij de voorkeur van uw zoon of dochter centraal staat. De individuele basgitaarlessen worden gegeven door onze gitaarleraar Thijs Stoffelen.

Klik hier om een gratis proefles aan te vragen!

Basgitaar

BASGITAARDOCENT ROTTERDAM

Basgitaar leren spelen is cool! De basgitaar heeft een belangrijke rol binnen de muziek. Als onderdeel van de ritmesectie zorgt het voor de lekkere groove. Onze basgitaarleraar kent de baslijnen van ieder genre. Je leert meespelen met je favoriete liedjes door een mix van theorie en technieken. Dus hang die basgitaar om je nek, zet je zonnebril op en speel de laagste tonen alsof het je totaal geen moeite kost.

Basgitaardocent Rotterdam

'Als leerling van mij heb je de mogelijkheid om jouw favoriete nummers te leren spelen tijdens de les!'

Thijs Stoffelen (basgitaardocent)

GRATIS PROEFLES

Als uw kind basgitaar wil leren spelen dan is goede basgitaarles heel belangrijk. Wij bieden de mogelijkheid om eerst een gratis proefles bij ons te volgen. Tijdens deze proefles kan uw zoon of dochter kennismaken met basgitaardocent Thijs en ervaren hoe het is om basgitaarles te volgen. Een proefles is niet zoals een auditie, het is niet nodig om nerveus of gespannen te zijn. Mocht uw kind al iets kunnen laten horen dan is dat mogelijk, als dit nog niet het geval is dan is dat geen probleem. De proefles is het begin van een muzikaal avontuur en wij vinden het fantastisch om jonge mensen hierbij op weg te helpen.

Klik hier om een gratis proefles aan te vragen!

LOCATIE EN LESDAGEN

De basgitaarles in Rotterdam vindt plaats in het gebouw van New Grounds. Het adres is 's-Gravendijkwal 58B, 3014 EE in Rotterdam. Wij geven basgitaarlessen van maandag t/m vrijdag tussen 15.30 - 21.00 uur. Vraag naar de mogelijkheden voor een specifieke lesdag en lestijd.

START JOUW MUZIKALE AVONTUUR

Laten we samen gaan ontdekken waar jouw muzikale passie ligt. Wij gaan je inspireren en je helpen met het ontwikkelen van jouw talent. Volg een van onze muzieklessen in Rotterdam en start jouw muzikale avontuur. Volg nu een gratis proefles!