ZANGLES ROTTERDAM

Kunstinn is een laagdrempelige muziekschool in Rotterdam die al meer dan tien jaar bestaat. Wij geven zangles aan kinderen in Rotterdam centrum. Uw kind kan bij ons zanglessen volgen vanaf 5 jaar oud en op ieder moment in het schooljaar instromen. Het is bij ons mogelijk om te leren zingen aan de hand van een lesprogramma op maat waarbij de voorkeur van uw zoon of dochter centraal staat. De individuele zanglessen worden gegeven door onze zangleraar Rodolfo.

Klik hier om een gratis proefles aan te vragen!

Zangles Rotterdam

ZANGDOCENT ROTTERDAM

Iedereen kan leren zingen, dat is ons motto. Het begint allemaal bij de controle over je stem en de houding die je aanneemt tijdens het zingen. Met de juiste begeleiding kan iedereen zijn of haar stem ontwikkelen tot een prachtig instrument. Het is daarnaast super belangrijk om plezier te hebben als je zingt. Je leert niet alleen beter zingen maar het is ook een uitlaatklep. Gun jezelf het plezier!

Zangdocent Rotterdam

'Ik wil dat jij jouw muzikale doelen bereikt met de zangles, alles is mogelijk!'

Rodolfo Stornfelt (zangdocent)

GRATIS PROEFLES ZINGEN

Als uw kind wil leren zingen dan is goede zangles heel belangrijk. Wij bieden de mogelijkheid om eerst een gratis proefles bij ons te volgen. Tijdens deze proefles kan uw zoon of dochter kennismaken met zangdocent Rodolfo en ervaren hoe het is om zangles te volgen. Een proefles is niet zoals een auditie, het is niet nodig om nerveus of gespannen te zijn. Mocht uw kind al iets kunnen laten horen dan is dat mogelijk, als dit nog niet het geval is dan is dat geen probleem. De proefles is het begin van een muzikaal avontuur en wij vinden het fantastisch om jonge mensen hierbij op weg te helpen. Klik hier om een gratis proefles aan te vragen!

LOCATIE EN LESDAGEN

De zanglessen in Rotterdam centrum vinden plaats in het oude HBS gebouw. Het adres is 's-Gravendijkwal 58B, 3014 EE in Rotterdam. Wij geven zang les van maandag t/m vrijdag tussen 15.00 - 21.00 uur. Vraag naar de mogelijkheden voor een specifieke lesdag en lestijd.

START JOUW MUZIKALE AVONTUUR

Laten we samen gaan ontdekken waar jouw muzikale passie ligt. Wij gaan je inspireren en je helpen met het ontwikkelen van jouw talent. Volg een van onze muzieklessen in Rotterdam en start jouw muzikale avontuur. Volg nu een gratis proefles!