BASGITAARLES IN YPENBURG

Kunstinn is een laagdrempelige muziekschool in Den Haag. Wij geven basgitaarles aan kinderen in Ypenburg. Uw kind kan bij ons basgitaar leren spelen aan de hand van een lesprogramma op maat waarbij zijn of haar voorkeuren centraal staan. De individuele basgitaarlessen worden gegeven door onze docent Mihael Hrustelj.

Klik hier om een gratis proefles aan te vragen!

Basgitaar

BASGITAARLES

Basgitaar leren spelen is cool! De basgitaar heeft een belangrijke rol binnen de muziek. Als onderdeel van de ritmesectie zorgt het voor de lekkere groove. Onze basgitaarleraar kent de baslijnen van ieder genre. Je leert meespelen met je favoriete liedjes door een mix van theorie en technieken. Dus hang die basgitaar om je nek, zet je zonnebril op en speel de laagste tonen alsof het je totaal geen moeite kost.

Drumles leerling

'Ik geniet enorm van basgitaar spelen en wil mijn enthousiasme graag overbrengen op kinderen!'

José Santibañez (Basgitaardocent)

GRATIS PROEFLES

Als uw kind basgitaar wil leren spelen dan is goede basgitaarles heel belangrijk. Wij bieden de mogelijkheid om eerst een gratis proefles bij ons te volgen. Tijdens deze proefles kan uw zoon of dochter kennismaken met basgitaardocent José en ervaren hoe het is om basgitaarles te volgen. Een proefles is niet zoals een auditie, het is niet nodig om nerveus of gespannen te zijn. Mocht uw kind al iets kunnen laten horen dan is dat mogelijk, als dit nog niet het geval is dan is dat geen probleem. De proefles is het begin van een muzikaal avontuur en wij vinden het fantastisch om jonge mensen hierbij op weg te helpen.

Klik hier om een gratis proefles aan te vragen!

LOCATIE EN LESDAGEN

De basgitaarles in Ypenburg vindt plaats in buurtcentrum De YP op de derde verdieping van het gebouw. Het adres is Oeverwallaan 130, 2498 BK in Den Haag. Wij geven basgitaarlessen van maandag t/m zaterdag tussen 15.00 - 21.00 uur. Vraag naar de mogelijkheden voor een specifieke lesdag en lestijd.

START JOUW MUZIKALE AVONTUUR

Laten we samen gaan ontdekken waar jouw muzikale passie ligt. Wij gaan je inspireren en je helpen met het ontwikkelen van jouw talent. Volg een van onze muzieklessen in Ypenburg en Leidschenveen en start jouw muzikale avontuur. Volg nu een gratis proefles!