AAN DE SLAG MET DE EARZ APP

Het is bijna zomervakantie! Ondanks dat de vakantie er dit jaar iets anders uit ziet dan normaal, betekent het niet dat uw kind stil hoeft te zitten. Uw zoon of dochter kan namelijk aan de slag met de Earz App.

 

Met deze app kun je al gamend een muzikaal gehoor ontwikkelen, noten leren lezen en muziektheorie leren. Earz is gratis voor alle cursisten van de muziekschool en is een perfecte toevoeging op onze muzieklessen.

 

Je kunt op je computer, telefoon of iPad te allen tijde meer leren over muziek. De spellen van Earz zijn voor ieder niveau en je kunt met je docent bespreken op welke onderdelen je meer oefening nodig hebt. 

 

Wil je nu ook starten met de muziekspellen?
Ga dan nu naar https://play.earz.nl of download Earz in de appstore. Leerlingen van de muziekschool kunnen inloggen met voor- en achternaam en wachtwoord m34k.

 

Heeft u een vraag of opmerking?

Neem dan contact met ons op!

 

www.kunstinn.nl

info@kunstinn.nl

06 14 22 20 99

START JOUW MUZIKALE AVONTUUR


Laten we samen gaan ontdekken waar jouw muzikale passie ligt. Wij gaan je inspireren en je helpen met het ontwikkelen van jouw talent. Volg een van onze muzieklessen in Ypenburg en Leidschenveen en start jouw muzikale avontuur. Volg nu een gratis proefles!