MUZIEK

SCHOOL

KUNSTINN

CURSIST VAN DE MAAND

ISSA VAN DEN BURG

Iedere maand vragen we een leerling van de muziekschool om zijn of haar ervaringen te delen. Waarom zijn ze begonnen met het volgen van muziekles? Wat zouden ze nog graag willen leren? En wat is hun favoriete liedje om te spelen? Lees hieronder de ervaringen van Issa van den Burg.

 

Kun je jezelf voorstellen?

Mijn naam is Issa van den Burg en ik ben 15 jaar oud.

 

Hoelang volg je al muziekles bij ons en waarom ben je met muziekles begonnen?

Ik volg nu ongeveer een jaar muziekles en ik vind het hartstikke leuk. Ik ben begonnen met de muziekles omdat ik heel graag met muziek bezig ben en een nieuw instrument wilde leren: de gitaar. Ik vind de gitaar een mooi instrument omdat het er mooi uitziet en een warme klank heeft.

 

Wat vind je van jouw docent en wat vind je van de sfeer in het muzieklokaal?

Ik heb les van Ivy en leer veel van haar. Ik merk dat ze weet wat ze doet en de sfeer in het muzieklokaal is zoals het hoort te zijn. Het is gezellig en er zijn veel mooie instrumenten.

 

Welk instrument speel je en wat vind je daar leuk aan?

Ik speel gitaar. Ik vind de gitaar een mooi instrument omdat het er mooi uitziet en een warme klank heeft.

 

Wat heb je tijdens de muziekles geleerd en wat zou je nog graag willen leren?

Ik heb al heel veel geleerd tijdens de muziekles, bijvoorbeeld akkoorden en technieken. Ik zou wel nog wat soepeler willen leren spelen.

 

Wat is je favoriete liedje om te spelen en waarom?

Mijn favoriete liedje om te spelen is momenteel July van Noah Cyrus. Ik vind het een mooi liedje en ik leer er veel van om het te spelen.

 

Heb je nog ideeën of tips voor ons?

Ik heb niet echt een tip voor de muziekschool. Ga vooral zo door. Misschien is het wel leuk om voor de voorspeelochtend een duet in te studeren met andere leerling. Dat lijkt me leuk om een keer te proberen.

START JOUW MUZIKALE AVONTUUR


Laten we samen gaan ontdekken waar jouw muzikale passie ligt. Wij gaan je inspireren en je helpen met het ontwikkelen van jouw talent. Volg een van onze muzieklessen in Ypenburg en Leidschenveen en start jouw muzikale avontuur. Volg nu een gratis proefles!