KUNSTINN CADEAUBON:

GEEF MUZIEKLES CADEAU

Het is nu mogelijk om vrienden, familie en kennissen te verrassen met een maand muziekles. Met de Kunstinn Cadeaubon kun je iemand blij maken met muziekles bij onze Muziekschool.
Sommige mensen hebben misschien wel de interesse of het talent om muziek te maken, maar hebben een duwtje in de rug nodig om ook echt te starten met muzieklessen. 
Start het muzikale avontuur dus nu voor iemand anders!
 
Met de Kunstinn Cadeaukaart kun je 4 muzieklessen van een half uur volgen. Je kunt zelf kiezen of je deze lessen wilt volgen in Ypenburg, Leidschenveen of Wateringse Veld. Een cadeaukaart kost 89,95 euro, dus deze is 10% goedkoper dan normale lessen. Voor personen boven de 21 jaar of ouders moeten wij wel 21% BTW in rekening brengen.
 
Het is niet mogelijk om een gratis proefles cadeau te doen. Dit is een gratis kennismaking les om te ontdekken of muziekles iets voor jou is.
 
Heb je interesse in het aanschaffen van een cadeaukaart? Neem dan contact met ons op!
W: www.kunstinn.nl
M: info@kunstinn.nl
T: 06 14 22 20 99

START JOUW MUZIKALE AVONTUUR


Laten we samen gaan ontdekken waar jouw muzikale passie ligt. Wij gaan je inspireren en je helpen met het ontwikkelen van jouw talent. Volg een van onze muzieklessen in Ypenburg en Leidschenveen en start jouw muzikale avontuur. Volg nu een gratis proefles!