MUZIEK

SCHOOL

KUNSTINN

RESULTATEN VAN DE EQUETE ONDER CURSISTEN

Wij vinden het belangrijk dat we weten wat er speelt onder de cursisten die les volgen bij ons op de muziekschool. Daarom hebben we een enquête gehouden voor al onze leerlingen. En omdat de resultaten bekend zijn willen we deze graag met de jullie delen.

 

84,6% van onze cursisten vond de proefles een goede afspiegeling van de daadwerkelijke muzieklessen. Dat is goed voor ons om te weten, we willen een goed beeld geven van hoe het is om muziekles bij ons te volgen. De proefles is het moment om een indruk te krijgen van onze muziekschool en onze docenten. Wij hebben een team van jonge en deskundige docenten die graag hun muzikale kennis met zoveel mogelijk mensen willen delen. Daarnaast is het onze taak om hen te ondersteunen en de muzieklokalen op een leuke manier in te richten.

 

92,3% is heel tevreden over zijn of haar huidige muziekdocent. Dat vinden wij erg fijn om te horen. Het is belangrijk om les te volgen van een goede muziekdocent, die zowel zijn of haar kennis kan overdragen maar ook een fijne sfeer kan creëren.

 

92,3% van de cursisten zou de muziekles aanraden aan anderen. Ondanks dat het geen 100% is vinden wij dit toch een fantastische score. Wij streven er altijd naar om onze dienstverlening te verbeteren. Gelukkig is dit terug te zien in de resultaten van deze enquête.


START JOUW MUZIKALE AVONTUUR


Laten we samen gaan ontdekken waar jouw muzikale passie ligt. Wij gaan je inspireren en je helpen met het ontwikkelen van jouw talent. Volg een van onze muzieklessen in Ypenburg en Leidschenveen en start jouw muzikale avontuur. Volg nu een gratis proefles!