DE VOORSPEELOCHTEND WAS EEN GROOT SUCCES!

Op zaterdag 21 december hebben de leerlingen van Muziekschool Kunstinn hun talent laten horen aan vrienden, familie en kennissen. Tijdens de halfjaarlijkse voorspeelochtend was er heel veel publiek. We hebben opa’s en oma’s, vaders en moeders, ooms en tantes en broertjes en zusjes gezien van verschillende leerlingen.

 

Sommige cursisten deden al eerder mee aan vorige edities van de voorspeelochtend. Zij wisten dus precies wat hen te wachten stond en je kon de vooruitgang van de leerlingen goed horen.

Voor andere cursisten was het de eerste keer dat ze meededen met de voorspeelochtend. Voor hen was het natuurlijk super spannend om mee te doen. Gelukkig gingen de optredens van alle leerlingen hartstikke goed en was het voor hen een leuke ervaring om voor publiek te spelen.

 

De volgende voorspeelochtend is op zaterdag 20 juni. We hopen dat er dan weer net zoveel publiek aanwezig zal zijn als de afgelopen editie!


Klik hier om de foto's van de voorspeelochtend te bekijkenSTART JOUW MUZIKALE AVONTUUR


Laten we samen gaan ontdekken waar jouw muzikale passie ligt. Wij gaan je inspireren en je helpen met het ontwikkelen van jouw talent. Volg een van onze muzieklessen in Ypenburg en Leidschenveen en start jouw muzikale avontuur. Volg nu een gratis proefles!