DRIE NIEUWE MUZIEKLESSEN

Bij ons op de muziekschool kun je allerlei verschillende muzieklessen volgen. Natuurlijk zijn zingen, piano spelen, gitaar spelen en drummen heel populair, maar wij bieden nu ook drie andere instrumenten aan. Deze instrumenten zijn saxofoon, klarinet en blokfluit.

 

De saxofoon, klarinet en blokfluit zijn drie veelzijdige instrumenten. Natuurlijk zijn er veel klassieke stukken voor deze instrumenten geschreven, maar je hoort ze ook terug in bijvoorbeeld jazz en hiphop.

 

De docent is Domagoy Ralasic. Domagoy, ook wel Dom genoemd, is een gerespecteerd muzikant die met veel bekende artiesten heeft gespeeld. Hij speelde samen met onder andere Herb Geller, Andy McGhee en Bill Pierce in Amerika. Dom studeerde aan het conservatorium van Rotterdam en aan het Berklee College of Music in Boston. Wil je ook een gratis proefles volgen bij Dom? Neem dan nu contact op met ons!

START JOUW MUZIKALE AVONTUUR


Laten we samen gaan ontdekken waar jouw muzikale passie ligt. Wij gaan je inspireren en je helpen met het ontwikkelen van jouw talent. Volg een van onze muzieklessen in Ypenburg en Leidschenveen en start jouw muzikale avontuur. Volg nu een gratis proefles!