EARZ

EU QUIZ

Bij Muziekschool Kunstinn hebben we spannend nieuws: we werken nu samen met de Earz App! Met deze samenwerking introduceren we het nieuwe SPEL EU-VERKIEZINGEN 2024, een unieke quiz waarin je leerlingen op een muzikaal avontuur gaan met het thema Europese verkiezingen 2024.


Ontdek de Europese Verkiezingen door Muziek

Laat je leerlingen nu de Earz quiz spelen, speciaal ontwikkeld rond de Europese verkiezingen 2024. Deze quiz bevat twaalf uitdagende vragen die muziek koppelen aan democratie en het kiesproces. Het is een leuke en informatieve manier om kennis over de Europese politiek te combineren met muzikale educatie.


Earz App: Een Nieuwe Manier van Leren

Vanaf nu kunnen alle cursisten van Muziekschool Kunstinn gratis gebruikmaken van de Earz App. Met deze app kun je spelenderwijs je muzikaal gehoor ontwikkelen, noten leren lezen en muziektheorie onder de knie krijgen. De spellen van Earz zijn geschikt voor elk niveau en bieden een gepersonaliseerde leerervaring die perfect aansluit op je muzieklessen.


Start Nu met de Muziekspellen van Earz

Wil je nu ook starten met de muziekspellen? Ga dan naar earz.eu/login of download Earz in de appstore. Leerlingen van Muziekschool Kunstinn kunnen inloggen met hun voor- en achternaam en wachtwoord m34k.


Bij Muziekschool Kunstinn streven we ernaar om onze leerlingen de beste en meest interactieve leerervaringen te bieden. Mis deze kans niet om op een leuke en educatieve manier meer te leren over muziek en de Europese verkiezingen! Veel speelplezier en leerzaam succes gewenst!

Muziekles

START JOUW MUZIKALE AVONTUUR

Laten we samen gaan ontdekken waar jouw muzikale passie ligt. Wij gaan je inspireren en je helpen met het ontwikkelen van jouw talent. Volg een van onze muzieklessen in Den Haag of Rotterdam en start jouw muzikale avontuur. Volg nu een gratis proefles!