EEN MUZIKAAL THUIS

IN ROTTERDAM CENTRUM

SKVR Sluit Zijn Deuren: Wat Nu?

We hebben allemaal gehoord dat SKVR in Rotterdam Centrum gaat sluiten, en dat is natuurlijk super jammer. Voor iedereen die daar muziekles had, is het een lastig moment. We begrijpen dat dit een flinke verandering is, en we willen graag een helpende hand bieden.


Kom naar Muziekschool Kunstinn!

Gelukkig hebben wij bij Muziekschool Kunstinn plek voor nieuwe leerlingen! We zitten ook in het centrum van Rotterdam en we hebben ruimte voor iedereen die wil zingen, piano wil spelen of gitaar wil leren.


Zanglessen

Of je nu net begint of al een tijdje zingt, onze zangdocenten staan voor je klaar. Van ademhalingstechnieken tot het uitbreiden van je stembereik, wij helpen je graag verder.

Het is bij ons mogelijk om te leren zingen aan de hand van een lesprogramma op maat waarbij de voorkeur van uw zoon of dochter centraal staat. De individuele zanglessen worden gegeven door onze zangleraar Rodolfo.


Pianolessen

Ben je gek op piano? Bij ons kun je terecht voor allerlei stijlen, van klassiek tot jazz. Onze docenten zorgen ervoor dat je niet alleen de juiste techniek leert, maar ook echt plezier hebt in het spelen.

Het is bij ons mogelijk om piano te leren spelen aan de hand van een lesprogramma op maat waarbij de voorkeur van uw zoon of dochter centraal staat. De individuele pianolessen worden gegeven door onze pianolerares Ivy Lemos.


Gitaarlessen

Of je nu de akoestische gitaar of de elektrische gitaar wilt rocken, onze gitaarlessen zijn de plek voor jou. We leren je alles, van akkoorden tot improvisatie.

Het is bij ons mogelijk om gitaar te leren spelen aan de hand van een lesprogramma op maat waarbij de voorkeur van uw zoon of dochter centraal staat. De individuele gitaarlessen worden gegeven door onze gitaarleraar Rodolfo Stornfelt.


Geef uw zoon of dochter nu op voor een gratis proefles!

Muziekles

START JOUW MUZIKALE AVONTUUR

Laten we samen gaan ontdekken waar jouw muzikale passie ligt. Wij gaan je inspireren en je helpen met het ontwikkelen van jouw talent. Volg een van onze muzieklessen in Den Haag of Rotterdam en start jouw muzikale avontuur. Volg nu een gratis proefles!