EEN PRACHTIG

OPTREDEN

Op zaterdag 29 juni 2024 betraden onze jonge muzikanten van Muziekschool Kunstinn het podium in Leidschenveen en brachten een betoverende voorspeelochtend tot leven. Het was een feest van muzikaal talent en een moment van trots voor ouders, waar hun kinderen schitterden in de spotlight.


Van pianolessen tot zangles, de ochtend onthulde een kleurrijk palet van muzikale stijlen en genres, gepresenteerd door onze getalenteerde leerlingen. Voor de jonge artiesten was het niet alleen een muzikaal optreden, maar ook een kans om te groeien en zelfvertrouwen op te bouwen. Trots straalden ze terwijl ze hun passie deelden.


In een sfeer van opwinding en steun vulden ouders, vrienden en buurtgenoten de zaal met aanmoedigingen. Het was een ochtend waarop de hele gemeenschap samenkwam om te genieten van de muziek. Achter elk optreden stonden trotse ouders en toegewijde muziekdocenten van Muziekschool Kunstinn. Samen hebben we een gemeenschap opgebouwd waarin liefde voor muziek wordt gedeeld.


Herinnerend aan deze speciale ochtend, kijken we uit naar meer muzikale avonturen. Bedankt aan alle leerlingen die deze ochtend zo bijzonder hebben gemaakt. Blijf onze muzikale reis volgen terwijl we samen streven naar meer hoogtepunten in het nieuwe schooljaar!


Klik hier om de foto's en video's te bekijken

Muziekquiz Euro 2024

START JOUW MUZIKALE AVONTUUR

Laten we samen gaan ontdekken waar jouw muzikale passie ligt. Wij gaan je inspireren en je helpen met het ontwikkelen van jouw talent. Volg een van onze muzieklessen in Den Haag of Rotterdam en start jouw muzikale avontuur. Volg nu een gratis proefles!