EEN SCHITTEREND CONCERT

VOORSPEELOCHTEND

Muziekschool Kunstinn organiseert tweemaal per jaar een voorspeelochtend. De eerste is in december met kerst en de tweede is in juni aan het einde van het schooljaar. Dit is het moment voor leerlingen om ervaring op te doen met het spelen voor publiek. Daarnaast kunnen ouders de muzikale ontwikkeling van hun kind volgen. Een voorspeelochtend heeft een ongedwongen sfeer waar je als cursist vrij bent om nieuwe dingen te proberen. Natuurlijk zijn vrienden en familie van harte uitgenodigd om het concert bij te wonen.


ZOMERCONCERT

Zaterdag 22 juni deden leerlingen van de muziekschool weer hun uiterste best om het publiek te verrassen met een schitterend concert. Het werd een inspirerende ochtend met optredens van jonge muzikanten die hun talent lieten horen. Behalve zangers en zangeressen, toonden ook gitaristen hun muzikale vaardigheden. Daarnaast namen enkele talentvolle pianoleerlingen achter de prachtige vleugel plaats. Het werd een bijzondere ervaring voor leerlingen die voor de eerste keer meededen met het eindejaar concert.


Bekijk hier alle foto's van de voorspeelochtend

START JOUW MUZIKALE AVONTUUR


Laten we samen gaan ontdekken waar jouw muzikale passie ligt. Wij gaan je inspireren en je helpen met het ontwikkelen van jouw talent. Volg een van onze muzieklessen in Ypenburg en Leidschenveen en start jouw muzikale avontuur. Volg nu een gratis proefles!