FEESTELIJKE MUZIKALE BOOST:

GRATIS KERSTQUIZ OP EARZ APP!

Nu de feestdagen eraan komen, willen we ervoor zorgen dat de muzikale ontwikkeling van jullie kinderen niet stil komt te liggen. Tussen alle kerstactiviteiten door, hebben we iets leuks voor ze: de Earz App!


Met deze handige app kunnen ze op een speelse manier hun muzikaal gehoor verder ontwikkelen, noten leren lezen en meer ontdekken over muziektheorie. Het beste nieuws? Earz is helemaal gratis voor alle leerlingen van de muziekschool! 🌟đŸŽļ


Dus, terwijl de kerstbellen rinkelen, kunnen jullie kinderen plezier hebben Ên leren met de Kerstquiz 2023 op Earz. 23 vragen vol kerstmuziekplezier wachten op ze. Een leuke manier om de magie van muziek in de feestdagen te brengen!


Laat de muzikale noten van de kerstvreugde doorklinken en geef jullie kinderen een extra dosis muzikaal plezier met Earz. Laten we samen deze kerstperiode op een harmonieuze noot beginnen! 🎅đŸŽļ

START JOUW MUZIKALE AVONTUUR


Laten we samen gaan ontdekken waar jouw muzikale passie ligt. Wij gaan je inspireren en je helpen met het ontwikkelen van jouw talent. Volg een van onze muzieklessen in Den Haag of Rotterdam en start jouw muzikale avontuur. Volg nu een gratis proefles!