HET SUCCES VAN

DE OPEN LES

Het nieuwe jaar is begonnen en bij Muziekschool Kunstinn hebben we onze batterijen opgeladen voor een bruisend vervolg van het schooljaar! 🎉 Maar laten we eerst even teruggaan naar de betoverende open lessen die plaatsvonden in de laatste week voor de kerstvakantie.


Bekijk hier de video’s van de open lessen


In deze inspirerende video’s hieronder laten we zien hoe al onze leerlingen, stuk voor stuk, hun passie voor muziek tot leven brachten tijdens de open lessen! 🎸🎹🥁✨ Hun enthousiasme en creativiteit verlichtten de muzieklokalen en benadrukten de unieke ervaring die onze muziekschool biedt. Is uw zoon of dochter ook nieuwsgierig naar de magie van muzieklessen? Grijp dan nu de kans en meld ze aan voor een gratis proefles!


Bij Muziekschool Kunstinn geloven we sterk in de verrijking van het leven van kinderen door middel van muziek. Onze open lessen in december waren een uitgelezen kans voor ouders en kinderen om kennis te maken met de betoverende wereld van muziekeducatie. Het enthousiasme en de creativiteit die we zagen tijdens deze lessen versterken ons geloof in de kracht van muziek om jonge geesten te stimuleren.


Wilt u samen met ons op ontdekkingsreis gaan in de wonderlijke wereld van muziek? Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie of om direct een gratis proefles in te plannen. 🎵✨


START JOUW MUZIKALE AVONTUUR


Laten we samen gaan ontdekken waar jouw muzikale passie ligt. Wij gaan je inspireren en je helpen met het ontwikkelen van jouw talent. Volg een van onze muzieklessen in Den Haag of Rotterdam en start jouw muzikale avontuur. Volg nu een gratis proefles!