JULLIE MENING OVER

DE MUZIEKSCHOOL

Bij Muziekschool Kunstinn staan onze leerlingen centraal. We willen graag weten wat er leeft onder onze cursisten, daarom hebben we onlangs een enquête gehouden onder al onze leerlingen. Met trots delen we de resultaten met jullie!


Uitstekende Tevredenheid onder Onze Leerlingen


  • 86,7% van onze cursisten is zeer tevreden over onze muziekschool. Dit bevestigt dat onze aanpak werkt en we streven ernaar om de muzieklessen soepel en plezierig te laten verlopen.


  • 93,3% is zeer tevreden over hun huidige muziekdocent. Dit resultaat toont aan dat onze docenten niet alleen hun uitgebreide kennis effectief overbrengen, maar ook een fijne en inspirerende lesomgeving creëren.


  • 86,7% van onze cursisten zou onze muzieklessen aanraden aan anderen. Hoewel we altijd streven naar perfectie, zijn we ontzettend trots op deze score. Het motiveert ons om continu onze dienstverlening te verbeteren.Waarom Kiezen voor Muziekschool Kunstinn?

Onze muziekschool biedt muzieklessen op maat voor kinderen in Den Haag en Rotterdam. We bieden een breed scala aan instrumenten en muziekstijlen aan, zodat ieder kind de kans krijgt om zijn of haar muzikale talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Onze ervaren docenten zorgen voor persoonlijke begeleiding en een stimulerende leeromgeving.


Schrijf je vandaag nog in voor een proefles en ontdek waarom zoveel ouders en kinderen kiezen voor Muziekschool Kunstinn!

Muziekles

START JOUW MUZIKALE AVONTUUR


Laten we samen gaan ontdekken waar jouw muzikale passie ligt. Wij gaan je inspireren en je helpen met het ontwikkelen van jouw talent. Volg een van onze muzieklessen in Den Haag of Rotterdam en start jouw muzikale avontuur. Volg nu een gratis proefles!