KUNSTINN IN DE MEDIA

"Als je iets leuk vindt word je er vaak ook beter in.

Daarom proberen we jonge enthousiaste docenten aan te trekken die ook wel een relatie kunnen opbouwen met de leerlingen die hier les komen volgen en die hun passie voor muziek kunnen overbrengen. We hebben vijf docenten die allemaal conservatorium doen of hebben gedaan. Het is wel leuk als ze al iets kunnen verdienen terwijl ze nog bezig zijn met hun opleiding, want een carrière in de muziek is vaak best lastig.

We hebben regelmatig voorspeelavonden, de volgende met kerst. Leerlingen krijgen meestal individueel les, maar dan spelen ze soms ook samen met bijvoorbeeld een broer of zus. Hierdoor werken de leerlingen ergens naartoe, het geeft wel een stukje extra waarde aan de lessen.

Op dit moment proberen we ook relaties te zoeken met allerlei verschillende instanties, zoals het Montaigne Lyceum en BSO's om activiteiten te organiseren op het gebied van samen muziek maken. Zelf houden wij van allerlei soorten muziek: van rock tot pop en van klassiek tot hip-hop. Singer-song writer liedjes vinden wij heel leuk, zoals van Ed Sheeran, ook om die zelf te leren op de gitaar en we merken dat de leerlingen dat vaak ook leuk vinden. Met muziek willen we graag bijdragen aan de persoonlijke ontwikkeling van kinderen. Dat maakt dat we ook heel veel positiviteit terugkrijgen van leerlingen en docenten. Het zou wel heel tof zijn als we dit zouden kunnen uitbreiden en als we veel meer samenwerking aan zouden kunnen gaan met scholen en andere organisaties, zodat kinderen ook in aanraking komen met muziek zonder dat ze zich daarvoor specifiek hebben opgegeven."


Klik hier voor het hele artikel uit de Telstar

START JOUW MUZIKALE AVONTUUR


Laten we samen gaan ontdekken waar jouw muzikale passie ligt. Wij gaan je inspireren en je helpen met het ontwikkelen van jouw talent. Volg een van onze muzieklessen in Ypenburg en Leidschenveen en start jouw muzikale avontuur. Volg nu een gratis proefles!