MASTERCLASS MUZIEK OP HET

MONTAIGNE LYCEUM

Muziekschool Kunstinn werkt al jaren samen met verschillende basis- en middelbare scholen in de regio Den Haag. Op deze manier delen wij onze passie voor muziek ook met jongeren. Wij vinden het fantastisch om jonge mensen te ontwikkelen en begeleiden op hun eigen muzikale avontuur. Dit jaar organiseren wij voor het vijfde jaar op rij de Masterclass Muziek op het Montaigne Lyceum in Ypenburg.

 

De Masterclass Muziek is een algemeen muziekproject voor eersteklassers. Leerlingen met interesse en/of ambitie kunnen zich opgeven voor de wekelijkse muzieklessen. We hebben drie blokken van elk zes weken les. In het eerste blok zullen we vooral oriënterend te werk gaan en kunnen de leerlingen een keuze maken uit verschillende percussie-instrumenten. In het tweede blok is er de mogelijkheid over te stappen naar een melodisch instrument. We gaan een bestaand lied instuderen en zullen vooral de nadruk leggen op samen muziek maken. Het derde blok gaan we de uitdaging aan om zelf een compositie te maken.

Natuurlijk werken we naar optredens op open dag en Montaigne on Stage toe.

START JOUW MUZIKALE AVONTUUR


Laten we samen gaan ontdekken waar jouw muzikale passie ligt. Wij gaan je inspireren en je helpen met het ontwikkelen van jouw talent. Volg een van onze muzieklessen in Ypenburg en Leidschenveen en start jouw muzikale avontuur. Volg nu een gratis proefles!