MUZIEKLES IN ROTTERDAM

Naast Ypenburg en Leidschenveen starten we nu ook met muzieklessen in Rotterdam. Het was hoog tijd voor een nieuwe locatie omdat er veel vraag is naar muziekles. De roosters voor het nieuwe schooljaar in Ypenburg en Leidschenveen zitten al bijna vol, maar in Rotterdam (New Grounds) hebben we voldoende plek.


Dus heb je vrienden, familie of kennissen die wonen in de buurt van Rotterdam centrum laat ze dan even weten dat wij starten met muzieklessen in het nieuwe schooljaar.


De vrienden-actie geldt trouwens nog steeds. Bestaande cursisten krijgen 10% korting wanneer een vriend of vriendin zich inschrijft voor muzieklessen. Als een vriend of vriendin zich wil inschrijven voor de muzieklessen stuur dan even een bericht naar de administratie.

START JOUW MUZIKALE AVONTUUR


Laten we samen gaan ontdekken waar jouw muzikale passie ligt. Wij gaan je inspireren en je helpen met het ontwikkelen van jouw talent. Volg een van onze muzieklessen in Ypenburg, Leidschenveen of Rotterdam en start jouw muzikale avontuur. Volg nu een gratis proefles!