MUZIEKLES VOOR PEUTERS

Ontdek de wonderlijke wereld van muziek met je peuter bij Muziekschool Kunstinn! Terwijl onze reguliere muzieklessen beginnen vanaf 5 jaar, hebben we geluisterd naar de vraag van ouders en zijn we verheugd om oriënterende muzieklessen speciaal voor peuters aan te bieden.


Peuters zijn nieuwsgierige ontdekkers en wij geloven in het belang van een interactieve benadering. Daarom laten we hen eerst op een speelse manier kennismaken met de piano, zodat ze de wereld van klank kunnen verkennen.


Onze ervaren docenten nemen de kleintjes mee op een muzikale reis waarbij ze worden blootgesteld aan verschillende geluiden, ritmes en melodieën.


Door middel van zang, pianospel en leuke percussiespelletjes leren peuters op een natuurlijke en plezierige manier de basisprincipes van muziek. Van het spelen van simpele liedjes tot het ontwikkelen van een gevoel voor ritme, onze muzieklessen voor peuters stimuleren niet alleen hun muzikale ontwikkeling, maar ook hun algemene groei en creativiteit.


Gun je peuter de kans om te bloeien in een omgeving vol muziek en ontdekking. Schrijf je vandaag nog in voor onze oriënterende muzieklessen en geef je kind een vliegende start in de wereld van muziek!

Muziekles voor peuters

START JOUW MUZIKALE AVONTUUR

Laten we samen gaan ontdekken waar jouw muzikale passie ligt. Wij gaan je inspireren en je helpen met het ontwikkelen van jouw talent. Volg een van onze muzieklessen in Ypenburg en Leidschenveen en start jouw muzikale avontuur. Volg nu een gratis proefles!