MUZIKAAL ONTWIKKELEN NAAST REGULIERE MUZIEKLES

Alle cursisten van de muziekschool kunnen naast reguliere muziekles op locatie ook online muziekles volgen. Dit wordt mede mogelijk gemaakt door de Earz App. Deze app is speciaal gemaakt om je muzikale gehoor te ontwikkelen, noten te leren lezen en muziektheotie te leren. Earz is gratis voor alle cursisten van Muziekschool Kunstinn en is een perfecte toevoeging op onze muzieklessen.

 

Je kunt op je computer, telefoon of iPad ten alle tijde meer leren over muziek. De spellen van Earz zijn voor ieder niveau en je kunt met je docent bespreken op welke onderdelen je meer oefening nodig hebt. 

 

Wil je nu ook starten met de muziekspellen?
Ga dan nu naar https://play.earz.nl of download de Earz App in de Appstore. Leerlingen van de muziekschool kunnen inloggen met hun voor- en achternaam en wachtwoord m34k.

START JOUW MUZIKALE AVONTUUR


Laten we samen gaan ontdekken waar jouw muzikale passie ligt. Wij gaan je inspireren en je helpen met het ontwikkelen van jouw talent. Volg een van onze muzieklessen in Ypenburg en Leidschenveen en start jouw muzikale avontuur. Volg nu een gratis proefles!