MUZIKAAL TALENT

LAAT ZICH HOREN

Op zaterdag 1 juli hebben leerlingen van de muziekschool hun talent laten horen aan vrienden, familie en kennissen. Er was heel veel publiek aanwezig tijdens deze halfjaarlijkse voorspeelochtend. We hebben opa’s en oma’s, vaders en moeders, ooms en tantes en broertjes en zusjes gezien van verschillende leerlingen.


KLIK HIER OM DE FOTO'S EN VIDEO'S TE ZIEN

 

Voor sommige cursisten was het al de tweede of derde keer dat zij meededen aan de voorspeelochtend. Zij wisten dus precies wat hen te wachten stond en je kon de vooruitgang van de leerlingen goed horen.

Voor andere cursisten was het de eerste keer dat ze meededen met de voorspeelochtend. Voor hen was het natuurlijk super spannend om mee te doen. Gelukkig gingen de optredens van alle leerlingen hartstikke goed en was het voor hen een leuke ervaring om voor publiek te spelen.

 

De volgende voorspeelochtend is op zaterdag 23 december 2023. We hopen dat er dan weer net zoveel publiek aanwezig zal zijn als de afgelopen editie!

START JOUW MUZIKALE AVONTUUR

Laten we samen gaan ontdekken waar jouw muzikale passie ligt. Wij gaan je inspireren en je helpen met het ontwikkelen van jouw talent. Volg een van onze muzieklessen in Ypenburg en Leidschenveen en start jouw muzikale avontuur. Volg nu een gratis proefles!