START HET NIEUWE JAAR GOED MET MUZIEKLES

De kerstvakantie staat voor de deur en dat betekent: veel gezelligheid en eten en drinken!

Maar eerst gaan wij het kalenderjaar goed afsluiten tijdens de voorspeelochtend op zaterdag 21 december. De cursisten hebben samen met onze muziekdocenten keihard gerepeteerd voor dit concert. Het is opvallend hoeveel leerlingen van de muziekschool dit jaar meedoen aan de voorspeelochtend!

 

Volgt uw zoon of dochter nog geen muziekles bij ons op de muziekschool? Kom dan met de hele familie gezellig kijken en luisteren naar leerlingen van de muziekschool. Misschien wil uw zoon of dochter in het nieuwe jaar dan ook wel muziekles bij ons volgen!

 

De voorspeelochtend is op zaterdag 21 december van 11.00 – 12.00 uur in Leidschenveen. Het adres is Harriet Freezerhof 20 in Den Haag. (U kunt naar binnen via de ingang van WZH De Leilinde en de toegang is gratis)

START JOUW MUZIKALE AVONTUUR


Laten we samen gaan ontdekken waar jouw muzikale passie ligt. Wij gaan je inspireren en je helpen met het ontwikkelen van jouw talent. Volg een van onze muzieklessen in Ypenburg en Leidschenveen en start jouw muzikale avontuur. Volg nu een gratis proefles!