TERUGBLIK OP DE

VOORSPEELOCHTEND

Op zaterdag 23 december betraden onze jonge muzikanten het podium in Leidschenveen en brachten een betoverende voorspeelochtend tot leven. Het was een feest van muzikaal talent en een moment van trots voor ouders, waar hun kinderen schitterden in de spotlight.


Van piano tot zang, de ochtend onthulde een kleurrijk palet van muzikale stijlen en genres, gepresenteerd door onze getalenteerde leerlingen.Voor de jonge artiesten was het niet alleen een muzikaal optreden, maar ook een kans om te groeien en zelfvertrouwen op te bouwen. Trots straalden ze terwijl ze hun passie deelden.


In een sfeer van opwinding en steun vulden ouders, vrienden en buurtgenoten de zaal met aanmoedigingen. Het was een ochtend waarop de hele gemeenschap samenkwam om te genieten van de muziek. Achter elk optreden stonden trotse ouders en toegewijde docenten. Samen hebben we een gemeenschap opgebouwd waarin liefde voor muziek wordt gedeeld.


Terugkijkend op deze speciale ochtend, kijken we uit naar meer muzikale avonturen. 2024 belooft een jaar vol inspirerende optredens en groei voor onze jonge muzikanten.

Bedankt aan alle ouders die deze ochtend zo bijzonder hebben gemaakt. Blijf onze muzikale reis volgen terwijl we samen streven naar meer hoogtepunten in het nieuwe jaar!


Klik hier om de foto's en video's te bekijken

START JOUW MUZIKALE AVONTUUR


Laten we samen gaan ontdekken waar jouw muzikale passie ligt. Wij gaan je inspireren en je helpen met het ontwikkelen van jouw talent. Volg een van onze muzieklessen in Den Haag of Rotterdam en start jouw muzikale avontuur. Volg nu een gratis proefles!