UPDATE CORONA VIRUS

Geen fysieke muziekles

Wij voelen ons verantwoordelijk voor de gezondheid van onze leerlingen en docenten. Op dit moment volgen wij de richtlijnen van het RIVM en de overheid. Zij raden aan om sociale contacten zoveel mogelijk te vermijden. Om verdere verspreiding van het Coronavirus te voorkomen, hebben wij er dan ook voor gekozen om geen fysieke muziekles aan te bieden tot 6 april 2020.


Wel online muziekles

Omdat er tijdelijk geen fysieke muziekles is, willen we u de mogelijkheid bieden om online muziekles te volgen via WhatsApp Videobellen, FaceTime of Skype. Online muziekles betekent dat je geen muziekles volgt op locatie, maar online via een livestream op WhatsApp, FaceTime of Skype. Je kunt dus gewoon vanuit je eigen huis muziekles volgen van een van onze muziekdocenten. Het enige dat je nodig hebt is een computer, tablet of telefoon met internetverbinding.


U kunt gewoon op dezelfde dag en tijdstip muziekles volgen als normaal, maar dan online.

Onze docenten hebben online muziekles voorbereid en zijn bereikbaar via WhatsApp, FaceTime of Skype.

START JOUW MUZIKALE AVONTUUR


Laten we samen gaan ontdekken waar jouw muzikale passie ligt. Wij gaan je inspireren en je helpen met het ontwikkelen van jouw talent. Volg een van onze muzieklessen in Ypenburg en Leidschenveen en start jouw muzikale avontuur. Volg nu een gratis proefles!