MUZIEK

SCHOOL

KUNSTINN

20% KORTING OP BIJLES

Muziekschool Kunstinn werkt samen met Huiswerkinstituut De beste van de klas. De docenten van De beste van de klas kunnen uw zoon of dochter helpen met het huiswerk. Ze hebben een groot aanbod aan vakken voor bijles, zowel voor leerlingen uit de onder- als bovenbouw.

De beste van de klas biedt lessen op maat aan waarbij de wensen en voorkeuren van de leerling en ouders centraal staan. Deze unieke manier van lesgeven wordt uitgevoerd door speciaal getrainde docenten.

Het is nu mogelijk om een gratis bijles te volgen in Ypenburg of Leidschenveen. Dus heeft uw zoon of dochter hulp nodig met het huiswerk neem dan contact op met De beste van de klas. Als uw zoon of dochter les volgt bij Muziekschool Kunstinn dan krijgt u ook nog eens 20% korting op een bijleskaart.

 

W: www.debestevandeklas.nl

M: info@debestevandeklas.nl

T: 06 14 22 20 99

START JOUW MUZIKALE AVONTUUR


Laten we samen gaan ontdekken waar jouw muzikale passie ligt. Wij gaan je inspireren en je helpen met het ontwikkelen van jouw talent. Volg een van onze muzieklessen in Ypenburg en Leidschenveen en start jouw muzikale avontuur. Volg nu een gratis proefles!