VOLG MUZIEKLES

IN ROTTERDAM CENTRUM

Heeft jouw kind een liefde voor muziek die je graag zou willen aanmoedigen? Wil je ze laten zingen als een kanarie, spelen als een rockster of tokkelen als een pro? Bij Kunstinn Muziekschool, op de 's-Gravendijkwal 58B in Rotterdam, zijn we er om dat mogelijk te maken!


Laat je Kind Stralen met Zanglessen:

Heeft jouw kleintje een stem die de sterren van de hemel zingt? Of houden ze gewoon van zingen onder de douche? Onze toffe zangdocenten zijn er om hen te helpen hun stem te ontwikkelen en vol vertrouwen te zingen, of ze nu dromen van popsterrenstatus of gewoon plezier willen hebben met zingen!


Speel en Creƫer op de Piano:

Is jouw kind gefascineerd door de toetsen? Bij Kunstinn Muziekschool kunnen ze de magie van de piano ontdekken! Onze coole pianodocenten leren hen de basisprincipes en geheime trucs van het spelen van de piano, of ze nu een serieuze pianist in spe zijn of gewoon willen jammen op leuke deuntjes.


Rock de Wereld met Gitaarlessen:

Is je kind een rockster in wording? Laat ze de wereld veroveren met onze gitaarlessen! Of ze nu dromen van het spelen in een band of gewoon plezier willen hebben met akkoorden en riffs, onze geweldige gitaardocenten staan klaar om hen te begeleiden op hun muzikale reis.

Bij Kunstinn Muziekschool geloven we in het plezier van muziek maken. Onze lessen zijn niet alleen leerzaam, maar ook super leuk en inspirerend voor kinderen van 5 tot 12 jaar oud!


Wacht niet langer - Begin de Muzikale Reis van je Kind!

Benieuwd naar wat Kunstinn Muziekschool kan betekenen voor jouw kind? Neem vandaag nog contact met ons op voor een gratis proefles! Laten we samen ontdekken waar hun muzikale passie hen naartoe kan brengen.


Contactgegevens:

Kunstinn Muziekschool

Adres: 's-Gravendijkwal 58B, Rotterdam


Wacht niet langer - geef je kind vandaag nog de gift van muziek met Kunstinn Muziekschool!

Muziekschool Rotterdam

START JOUW MUZIKALE AVONTUUR


Laten we samen gaan ontdekken waar jouw muzikale passie ligt. Wij gaan je inspireren en je helpen met het ontwikkelen van jouw talent. Volg een van onze muzieklessen in Den Haag of Rotterdam en start jouw muzikale avontuur. Volg nu een gratis proefles!