VOLG NU OOK ONLINE MUZIEKLES

Muziekschool Kunstinn biedt nu ook online muziekles aan. Online muziekles betekent dat je geen muziekles volgt op locatie, maar online via een livestream op Facetime of Skype. Je kunt dus gewoon vanuit je eigen huis muziekles volgen van een van onze muziekdocenten. Het enige dat je nodig hebt is een computer, tablet of telefoon met internetverbinding. Je hebt dus live contact met een van onze muziekdocenten.

 

Maak een afspraak voor een gratis proefles

Een proefles is niet zoals een auditie, het is niet nodig om nerveus of gespannen te zijn. Je gaat de docent leren kennen en je kunt aangeven wat je graag zou willen leren. Als je al iets kunt laten horen dan is dat mogelijk, als je nog niks kunt laten horen dan is dat geen probleem.Neem nu contact met ons op voor een gratis proefles. Wij gaan dan opzoek naar een geschikte dag en goed tijdstip.   

 

Volg les van een van onze vaste muziekdocenten

Wij hebben gediplomeerde docenten die breed zijn opgeleid. Of je nu houdt van R&B, Rock, of Klassiek er is altijd een geschikte docent die past bij jouw wensen. Wij hebben een unieke manier van lesgeven omdat wij de lesmethode aanpassen aan de wensen van de cursist. Je leert de beste technieken zodat jij jouw favoriete liedjeskunt spelen.De online muzieklessen worden verzorgd door dezelfde docenten die muziekles geven bij ons op locatie.

START JOUW MUZIKALE AVONTUUR


Laten we samen gaan ontdekken waar jouw muzikale passie ligt. Wij gaan je inspireren en je helpen met het ontwikkelen van jouw talent. Volg een van onze muzieklessen in Ypenburg en Leidschenveen en start jouw muzikale avontuur. Volg nu een gratis proefles!