VOORSPEELOCHTEND VOOR DRUMLEERLINGEN

In de blog van vorige week heeft u kunnen lezen dat een van onze goede voornemens was om een voorspeelochtend voor drumleerlingen te gaan organiseren. Nu willen wij graag het goede nieuws met u delen: de voorspeelochtend voor drumleerlingen gaat er komen!

 

Op zaterdag 25 april hebben wij de voorspeelochtend voor drumleerlingen gepland. Deze voorspeelochtend is speciaal voor leerlingen die drumles volgen op de muziekschool en hun talent willen laten horen aan vrienden en familie. Het wordt een gezellige ochtend met optredens van jonge muzikanten. Onze vaste drumdocent Mihael zal ook aanwezig zijn om de leerlingen te begeleiden tijdens deze ochtend. Het wordt een heel bijzondere ervaring voor leerlingen die voor het eerst voor publiek gaan spelen!

 

Voorspeelmiddag Muziekschool Kunstinn

Oeverwallaan 130, Den Haag

Zaterdag 25 april 2020

11.00 – 12.00 uur

Entree is gratis


Klik hier voor de link naar het evenement op Facebook

START JOUW MUZIKALE AVONTUUR


Laten we samen gaan ontdekken waar jouw muzikale passie ligt. Wij gaan je inspireren en je helpen met het ontwikkelen van jouw talent. Volg een van onze muzieklessen in Ypenburg en Leidschenveen en start jouw muzikale avontuur. Volg nu een gratis proefles!