WAT JULLIE VINDEN VAN

DE MUZIEKSCHOOL

Geweldig nieuws vanuit de muziekschool! We hebben onlangs een enquête gehouden onder onze leerlingen en we willen graag de resultaten met jullie delen.


Goed om te weten: 85,7% van de ondervraagden is heel tevreden over de muziekschool. We zijn blij dat we jullie blij maken met onze muzieklessen en we zullen ons best blijven doen om een fijne sfeer te creëren in de muzieklokalen.


Nog beter nieuws: maar liefst 92,8% van de leerlingen is heel tevreden over hun huidige muziekdocent. We zijn trots op ons team van jonge en deskundige docenten die graag hun muzikale kennis delen.


En hoewel niet iedereen ons meteen zou aanraden aan anderen (85,8%), zijn we blij met deze score. We zijn altijd bezig om onze dienstverlening te verbeteren, dus bedankt voor jullie feedback.

Kortom, bedankt voor het delen van jullie gedachten en we kijken uit naar nog veel meer muzikale avonturen samen! 🎶✨

START JOUW MUZIKALE AVONTUUR


Laten we samen gaan ontdekken waar jouw muzikale passie ligt. Wij gaan je inspireren en je helpen met het ontwikkelen van jouw talent. Volg een van onze muzieklessen in Den Haag of Rotterdam en start jouw muzikale avontuur. Volg nu een gratis proefles!