ZOMERAANBIEDING

10% KORTING IN JUNI

Bij ons op de muziekschool hebben we deze juni een speciale traktatie voor jullie in petto. Het is tijd om de muzikale wereld te verkennen en wij maken het nog leuker met onze geweldige aanbieding: schrijf je kind in voor muziekles in juni en ontvang 10% korting op het lesgeld!


Maar wat houdt deze aanbieding nu precies in? Laten we het eens van dichtbij bekijken. Onze muziekschool Kunstinn staat bekend om zijn levendige sfeer, gepassioneerde docenten en boeiende lessen. Of je kind nu droomt van het spelen van de gitaar als een rockster, wil schitteren achter de toetsen van een piano, of zijn of haar stem wil laten klinken als een engel, bij Kunstinn maken we die dromen waar!


Onze ervaren docenten, Rodolfo en Ivy, staan klaar om jouw kind te begeleiden op zijn of haar muzikale reis. Met hun deskundige begeleiding en aanstekelijke enthousiasme zullen ze jouw kind inspireren om zijn of haar muzikale talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Onze lessen zijn niet alleen gericht op het aanleren van techniek, maar ook op het stimuleren van creativiteit, zelfvertrouwen en expressie.


Dus, waar wacht je nog op? Pak deze kans om samen met ons de wonderen van muziek te verkennen! Of je kind nu al ervaring heeft met muziek of net begint, bij Kunstinn is er voor ieder wat wils. Onze lessen zijn geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar oud, dus het is nooit te vroeg om die muzikale passie te ontdekken!


Wil je meer weten over onze muzieklessen of meteen gebruik maken van deze speciale aanbieding? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan klaar om al jouw vragen te beantwoorden en jouw kind te verwelkomen in onze muzikale gemeenschap. Laten we samen deze zomer rocken en rollen bij Kunstinn!

Zomer aanbieding

START JOUW MUZIKALE AVONTUUR


Laten we samen gaan ontdekken waar jouw muzikale passie ligt. Wij gaan je inspireren en je helpen met het ontwikkelen van jouw talent. Volg een van onze muzieklessen in Den Haag of Rotterdam en start jouw muzikale avontuur. Volg nu een gratis proefles!