NIEUWE MUZIEKLESSEN

IN ROTTERDAM CENTRUM

Bij Kunstinn zijn we helemaal in ons element als het op muziek aankomt, en we willen die vrolijke vibe graag met jullie delen! Dus, tromgeroffel alsjeblieft... We presenteren met trots onze te gekke muzieklessen voor kids, verzorgd door niemand minder dan de geweldige Ivy!


Wie is Ivy?

Ivy's muzikale avontuur begon in Brazilië, waar ze werd geboren en opgroeide met de ritmes en melodieën van haar thuisland. Later trok ze naar Nederland en studeerde ze aan het Rotterdams Conservatorium (CoDarts), waar haar passie voor lesgeven echt tot bloei kwam. Sinds '98 staat ze voor de klas, met haar focus op zang, piano en gitaar.


Een Muzikale Speeltuin

Bij Kunstinn draait alles om de kids! Ivy is er helemaal voor om een speelse en positieve omgeving te creëren waarin jouw mini-muzikanten zich helemaal kunnen uitleven. Of ze nu net beginnen of al wat deuntjes kunnen tokkelen, Ivy past haar lessen aan aan de unieke vibe van elk kind.


Gratis Proefles

We begrijpen dat het vinden van de juiste muziekschool een big deal is. Daarom bieden we een gratis proefles aan, zodat jouw kiddo's Ivy kunnen ontmoeten en zelf kunnen voelen hoe gaaf het is om muziek te maken. Dus, waar wacht je nog op? Kom langs en laat die muzikale vonken maar vliegen!


📅 Wanneer: Elke vrijdag

📍 Waar: 's-Gravendijkwal 58b, Rotterdam Centrum

🕒 Tijden: Middag en avond


Neem nu contact op

Schrijf je kids vandaag nog in voor onze muzieklessen en laat ze de wondere wereld van muziek ontdekken en ervan genieten. Voor meer info en om je aan te melden voor een gratis proefles, neem je gewoon contact op met Kunstinn. We kunnen niet wachten om samen met jouw kleine rocksterren te jammen!

Muziekschool Rotterdam

START JOUW MUZIKALE AVONTUUR


Laten we samen gaan ontdekken waar jouw muzikale passie ligt. Wij gaan je inspireren en je helpen met het ontwikkelen van jouw talent. Volg een van onze muzieklessen in Den Haag of Rotterdam en start jouw muzikale avontuur. Volg nu een gratis proefles!