Pianoles in Leidschenveen

START JOUW PIANO AVONTUUR

Laten we samen gaan ontdekken waar jouw muzikale passie ligt. Wij gaan je inspireren en je helpen met het ontwikkelen van jouw talent. Volg pianoles in Leidschenveen van een van onze docenten.

Volg nu een gratis proefles voor piano!

Pianoles

PIANOLES

Piano spelen is super leuk!

De piano is een populair instrument. Het is veelzijdig, krachtig en onmisbaar in de muziek. Door de overzichtelijkheid van de toetsen is het een geweldig instrument om mee te beginnen.

Onze pianodocent leert je de basistechniek zodat jij jouw favoriete liedjes kan spelen. Binnenkort kun je je vrienden, familie en kennissen verrassen met jouw pianospel.


De lessen van Muziekschool Kunstinn zijn zowel voor beginners als gevorderden, van jong tot oud, in vrijwel ieder genre.


Gratis Proefles!

WAAROM EEN PROEFLES?

Als je graag een instrument wilt leren spelen dan is het verstandig om muziekles te volgen. Je kunt bij ons een gratis proefles volgen om te ervaren hoe het is om muziekles te nemen. Je maakt een afspraak voor de proefles en daarmee zet je de eerste stap. Het is de start van een muzikaal avontuur waarbij je alles uit je instrument of je stem wilt halen. Volg nu een gratis proefles!

WIE ZIJN ONZE DOCENTEN?

Wij hebben gediplomeerde docenten die breed zijn opgeleid. Of je nu houdt van R&B, Rock, of Klassiek er is altijd een geschikte docent die past bij jouw wensen. Wij hebben een unieke manier van lesgeven omdat wij de lesmethode aanpassen aan de wensen van de cursist. Je leert de beste technieken zodat jij jouw favoriete liedjes

kunt spelen. Klik hier voor de docentenpagina

WAAR GEVEN WIJ PIANOLES?

De pianoles vindt plaats in De Leidraad vlakbij het winkelcentrum in Leidschenveen. Het adres is Harriet Freezerhof 20, 2492 JC in Den Haag.

1. Iedereen kan de toetsen van een piano indrukken

Het klinkt natuurlijk als een open deur, maar iedereen kan de toetsen van een piano indrukken. De piano is een heel simpel en overzichtelijk instrument. Alle toetsen die je kunt gebruiken liggen in twee horizontale rijen voor je. In tegenstelling tot andere instrumenten krijgt iedereen geluid uit een piano. Daarom is het instrument geschikt om mee te beginnen voor jonge kinderen zowel als volwassenen.


2. De juiste toetsen indrukken

Natuurlijk wordt geluid pas muziek als je de juiste toetsen indrukt. Een kat die over de piano loopt produceert een willekeurig cluster van noten. Hoewel de meningen hierover verschillen zouden wij het niet definiëren als muziek. Als je piano gaat spelen krijg je te maken met melodieën en akkoorden. Een melodie is een opeenvolging van noten die worden gespeeld, een akkoord bestaat uit meerdere noten die tegelijkertijd worden gespeeld.


3. Je kunt spelen wat je maar wilt

Je kunt bijna ieder genre spelen op de piano. Het is een heel veelzijdig instrument. Veel muziekstukken zowel in popmuziek als klassieke muziek maken gebruik van de piano. Soms wordt het gebruikt als basis voor de begeleiding, maar soms ook als hoofdinstrument.


4. Van hoog naar laag

Zoals gezegd heeft de piano een heel groot bereik van noten. Je kunt de laagste noten en de hoogste noten tegelijkertijd spelen. Daardoor is het mogelijk om jezelf op de piano te begeleiden. Je kunt de melodie bijvoorbeeld met je rechterhand spelen en als begeleiding de akkoorden met je linkerhand spelen.


5. Als je piano kunt spelen kun je andere instrumenten sneller leren

De basisvaardigheden die je leert door piano te spelen helpen je om andere instrumenten sneller te leren. Denk bijvoorbeeld aan de motoriek die je ontwikkelt tijdens het spelen van de piano, maar ook de kennis die je hebt van muziektheorie.

START JOUW MUZIKALE AVONTUUR


Laten we samen gaan ontdekken waar jouw muzikale passie ligt. Wij gaan je inspireren en je helpen met het ontwikkelen van jouw talent. Volg een van onze muzieklessen in Ypenburg en Leidschenveen en start jouw muzikale avontuur. Volg nu een gratis proefles!

Deze website maakt gebruik van cookies. Door deze site te blijven gebruiken, accepteert u het gebruik van deze cookies.

Accepteren