SCHITTER OP HET PODIUM

VOORSPEELOCHTEND

Bent u op zoek naar een geweldige muziekschool in Den Haag en Rotterdam? Zoek niet verder! Muziekschool Kunstinn biedt een inspirerende omgeving voor muziekeducatie en organiseert regelmatig evenementen om de talenten van haar leerlingen te tonen.


Een van onze meest geliefde evenementen is de halfjaarlijkse voorspeelochtend, waar leerlingen de kans krijgen om hun vaardigheden te presenteren voor een enthousiast publiek. Onze laatste uitvoering (klik hier) vond plaats in december en we kijken al uit naar de volgende op zaterdag 29 juni 2024.


De voorspeelochtend is een unieke gelegenheid voor leerlingen om te schitteren voor vrienden, familie en kennissen in een ontspannen sfeer. We geloven sterk in het bieden van een podium aan onze leerlingen en stimuleren hen om hun talenten te laten zien. Bovendien stelt het u als ouder in staat om de vooruitgang van uw kind op muzikaal gebied bij te houden.


Wilt u uw zoon of dochter ook laten kennismaken met de wereld van muziek? Neem dan vandaag nog contact met ons op om meer te weten te komen over onze muzieklessen voor het nieuwe schooljaar!


Praktische informatie:

Voorspeelochtend Leidschenveen

Adres: Harriet Freezerhof 20, Den Haag

Datum: Zaterdag 29 juni 2024

Tijd: 11.00 – 12.00 uur

Entree: Gratis


Wacht niet langer en geef uw kind de kans om zijn of haar muzikale talenten te ontwikkelen bij Muziekschool Kunstinn!

Muziekschool Rotterdam

START JOUW MUZIKALE AVONTUUR


Laten we samen gaan ontdekken waar jouw muzikale passie ligt. Wij gaan je inspireren en je helpen met het ontwikkelen van jouw talent. Volg een van onze muzieklessen in Den Haag of Rotterdam en start jouw muzikale avontuur. Volg nu een gratis proefles!