Drumles in Wateringse Veld

START JOUW DRUM AVONTUUR

Laten we samen gaan ontdekken waar jouw muzikale passie ligt. Wij gaan je inspireren en je helpen met het ontwikkelen van jouw talent. Volg drumles in Wateringse Veld van een van onze docenten.

Volg nu een gratis proefles voor drum!

Drumles

DRUMLES

Drummen is stoer!

De drums hebben een belangrijke rol binnen de muziek. Als onderdeel van de ritmesectie zorgt het voor de lekkere groove.

Onze drumdocent kent alle drumtechnieken en ritmes. Je leert meespelen met je favoriete liedjes door een mix van theorie en technieken. Dus ga op die kruk zitten, grijp naar die stokken en speel met passie.


De lessen van Muziekschool Kunstinn zijn zowel voor beginners als gevorderden, van jong tot oud, in vrijwel ieder genre.


Gratis Proefles!

WAAROM EEN PROEFLES?

Als je graag een instrument wilt leren spelen dan is het verstandig om muziekles te volgen. Je kunt bij ons een gratis proefles volgen om te ervaren hoe het is om muziekles te nemen. Je maakt een afspraak voor de proefles en daarmee zet je de eerste stap. Het is de start van een muzikaal avontuur waarbij je alles uit je instrument of je stem wilt halen. Volg nu een gratis proefles!

WIE ZIJN ONZE DOCENTEN?

Wij hebben gediplomeerde docenten die breed zijn opgeleid. Of je nu houdt van R&B, Rock, of Klassiek er is altijd een geschikte docent die past bij jouw wensen. Wij hebben een unieke manier van lesgeven omdat wij de lesmethode aanpassen aan de wensen van de cursist. Je leert de beste technieken zodat jij jouw favoriete liedjes

kunt spelen. Klik hier voor de docentenpagina

WAAR GEVEN WIJ DRUMLES? 

De drumles vindt plaats in buurtcentrum Wateringse Veld. Het adres is Panamaplein 34, 2548 HJ in Den Haag.

5 TIPS OM TE LEREN DRUMMEN


1. Gun jezelf de tijd en oefen iedere dag

Er is helaas geen pil die je kunt innemen waardoor je binnen een paar seconden de beste drummer in de wereld bent. Het kost tijd om de vaardigheden van het drummen te leren. Je moet er veel tijd en energie in steken. Probeer daarom iedere dag te oefenen. Ook al heb je maar een kwartier of een half uur, het is beter dan niets. Als je iedere dag oefent wordt je iedere dag een klein beetje beter.


2. Jezelf een doel stellen

Stel jezelf een doel wat je over een half jaar of een jaar wilt hebben bereikt. De meeste mensen overschatten wat ze kunnen bereiken in een dag, maar onderschatten wat ze kunnen bereiken in een heel jaar. Schrijf je doel op en herinner jezelf eraan. Je kunt bijvoorbeeld een briefje met je doel op de spiegel plakken in de badkamer.


3. Leer van anderen

Kijk om je heen en leer van andere drummers. Als je muzikanten observeert kun je een hoop leren. Misschien kom je erachter dat sommigen een bepaald trucje gebruiken, een trucje dat jou ook zou kunnen helpen. Zoek in ieder geval naar iemand die jouw rolmodel zou kunnen zijn. Iemand waar je tegenop kijkt, iemand waar je respect voor hebt.


4. Wees creatief

Als je iedere dag dezelfde ritmes oefent dan gaat dat na een tijdje vervelen. Probeer daarom om tijdens het oefenen je creativiteit te gebruiken. Misschien kun je telkens iets toevoegen aan de oefening, of maak je ruimte voor improvisatie.


5. Maak plezier

Het is heel belangrijk om serieus bezig te zijn met drummer, maar het is net zo belangrijk om plezier te maken. Muziek maken is plezier hebben. Vergeet niet om ervan te genieten als je aan het spelen bent. Probeer een positieve instelling te behouden, ook als het even niet lukt. Iedereen maakt fouten tijdens het spelen, laat ze het plezier niet bederven!

START JOUW MUZIKALE AVONTUUR


Laten we samen gaan ontdekken waar jouw muzikale passie ligt. Wij gaan je inspireren en je helpen met het ontwikkelen van jouw talent. Volg een van onze muzieklessen in Ypenburg en Leidschenveen en start jouw muzikale avontuur. Volg nu een gratis proefles!

Deze website maakt gebruik van cookies. Door deze site te blijven gebruiken, accepteert u het gebruik van deze cookies.

Accepteren